Mortaleks1 bir şeyi istemek beklemek ne zormuş Allahım.. şu hallerimizi başkaları görse Güler herhalde 🤷🏻♀️Fotoğrafta belli olsun diye yapmadığım renk oynaması kalmadı. 😂 sizde görüyor musunuz yoksa yine ben mi uyduruyorum, boşa hevesleniyorum 🥲
CansuDRY Mortaleks1 Çizgi görüyorum ama hemen değil de sonradan çıkmış bir çizgiye benzettim. Yani kuruma çizgisi gibi geldi bana. İnşallah yanılıyorumdur ve gebelik vardır.🙏🏻🙏🏻
Mortaleks1 CansuDRY hemen çektim aslında ama dediğimiz gibi de olabilir adetime daha 4 gün var. Siyah olan direkt çektiğim
bebegimizibekliyoruz1 Şu an ümitlenmek yerine lütfen bekle 4 gün geçsin erken gebelik testi alabilirsin
Mortaleks1 bebegimizibekliyoruz1 erken gebelik testlerine güvenmiyorum aslında bunlar bile ne kadar güvenilir şüpheli adetim geçsin bekleyeceğim sonra kan veririm
Handeoz Mortaleks1 bu erken gebelik testi sanirim ☺️ benimde ayni bu siliklikte cikmisti. Var diyorum umarim oyledir 😍
Yagmr000 Mortaleks1 kuruma çizgisinde benziyor 2 gün sonra tekrar yapın eğer koyulaşma varsa demekki vardır