Oykum_pinar38 28+2 deyim ama dünden beri bacak arasındaki kemiklerim adım attıkça, yatakta sağa sola dönerken bile ağrıyor bu haftada normal mi acaba bu durum
Mmoommlife Oykum_pinar38 Geçmiş olsın çatı kemiği ağrısı bacak aralarında mı oluyor sadece acaba? Benımde alt karın rahım kısmımda batma oluyor ayaga kalkıp yürüdükce
Demet84 Oykum_pinar38 normal canım benim işk 15. Haftada olmuştu ama öyle böyle değildi adım atamıyodum kesinlikle sanki kemiğim kırılıyodu. O günden beri magnezyum içiyordum akşamları son 1 haftadır sabah akşam içmeye başladım 34+6 yım.
Bulutsevdasi Oykum_pinar38 benimde ağrıyor 23 haftadan beri. 33 haftalık olduk hala ağrıyor. Bebek ağırlaştıgi ve çatı kemiği doğuma hazırlandığı için ağrıyormus. Bol bol dinlen. Yürüyüş yapma. Yoksa daha çok artıyor.
Oykum_pinar38 Mmoommlife evet sadece bacak arasında oluyor ve hareket ettikçe oluyor yani haraketsiz kaldığım ağrı olmuyor
Oykum_pinar38 Bulutsevdasi aynen genelde iş de yapmıyorum ama 2 buçuk yaşında kızım var ve ben ona hamileyken hiç böyle bir durum yaşamamıştım
Demet84 Oykum_pinar38 tamamen geçirmiyor zaten. Sadece istemsiz kasılmaları engelliyor. Çatı genişlediği için şster istemez ağrı oluyor 🙄