Yenianneadayii Kızlar alışverişe ne zaman başlamalıyım? Kayınvalidem 6.aydan sonra başla alışverişe diyor ama çok heyecanlıyım kıyafetlerini neredeyse bitirdim 😍😍 sizce erken mi almışım? Şuan 4 aylık hamileyim🙄
Seydacann Yenianneadayii bende sabırsızlanıyorum ama bekliyorum herkes bekle diyor vardır bir bildikleri🤷🏻♀️😊
Prensesiminyolculugu Yenianneadayii bende cinsiyeti öğrendim 14+5 de direk başladım kıyafetlerini almaya ☺️ ekstra beşik aldim birde korbel aldım yavaş yavaş almak daha iyi 4 ay bitti şimdi sonlara doğru zorlaşıyor diyorlar birde maddiyat açısından bir anda yüklenmek zor olabilir 😌
ivmenas Yenianneadayii bence erken olmus ben 7. Ayda aldim her seyi oncesinde hic bir sey almadim. Ama caniniz istemis tabi ki sizin tercihiniz.
Hafizeplt Yenianneadayii 25. Hafta dolabını beşğini aldım kıyafet denk geldikçe alıyorum ne zaman başladım bilmiyorum 😅 daha 2 aylıkken falan kayınvalidem hastane çıkış seti almıştı 😂
[silindi] Yo erken değil yavaş yavaş içine sine sine ve kendini yormadan almak en güzeli. Toplu alışverişlerde hem bir anda maddi yük olur hem indirime denk gelmez pahalıya alırsınız hem de bir anda çok güzel şeyler denk gelmez
Portakalgeliyor Yenianneadayii 16. Haftada başladım ben yavaş yavaş ailem olmasa destekcim hiç bişekilde tek maaşla her ay kücük bi bütçe ile tamamlanmayacakmış 🤦🏼♀️
ilkgozagrimhavinim Yenianneadayii bende 5.ayımın içindeyim cinsiyeti öğrendiğim gibi odasına dolap ve koltuk aldım beşiği vardı zaten. Büyükleri almam iyi olmuş üretimden çıkıcak kafadan 2 ay istediler.. Detaylıdan sonrada kıyafetlerini almaya başlarım ☺️
Ozgemom Yenianneadayii çevredeki herkes 6. Ayda başla desede bizde annelik heyecanı işte erkenden başlıyoruz bende erken başlayanlardanım kızımın ufak eksiklerden başka bişeyi kalmadı gelecek ayda kendi eksiklerime başlıyacağım bence ay ay alınması maddi açıdanda zorlamaz diye düşünerek 16. Haftada başladım ve bitti sayılır 🥰😍❤️
Zeyyyn Yenianneadayii ben cinsiyeti öğrendikten sonra hevesle Bi kaç bişi aldım çok ağırlaşmadan almak en iyisi yoruluyor insan