Seherrr66 Kızlar 5 haftalık hamileyim doktor kalp atısını duyamadık kese oluşumu var boş değil ama geç döllenme olabilir dedi daha önce böyle bişeyle karıslaşan var mı ? Diğer hamileliğimde 5 haftalıkken bebek oluşumu da var dı kalbini de duymuştuk
Sedakbyk Seherrr66 4 haftalikken gittim kese bile yoktu,5 haftalikken gittim kese var bebek yok dedi sonra 7.haftada kalp atisini duydum.suan 33+5 haftalik olduk.
a-melis Seherrr66 bende 5 haftalıkken gittim duyulmadı korktum boş gebelik diye 6 haftalıkken yine duyulmadı 6+6da duydum çok şükür 🙏
Seherrr66 Karanfill maşAllah ilk oğlum öyleydi benimde bu neden böyle oldu bilemedim cuma günü yine gidecegim
Azizetskn Seherrr66 ben 5. Hafta da kalp atışını duydum ama çok küçüktü 7 de tekrar gittim daha da net duyduk
bebegimizibekliyoruz1 Seherrr66 6.haftada duyduk dua et allah kucağınızı boş bırakmasın ama doktorlar 10.haftaya kadar kalp atışı için bekleyebiliyor belki de geç döllenme oluyordur
Karanfill elaweannesi bende anlamadım işte 🤷♀️ 8. Haftada duymazsak endişe etmeyim diye de dinletmemiş olabilir
Sed22-09 Seherrr66 7. Haftadan itibaren kalp atışı duyulur diye biliyorum canım ben 7. Haftada duymuştum 5. Haftada kese görünmüştü sadece
Yarendurmazz Seherrr66 bende 6 ve 7 de gittim duyamadık 8 de gittim duyduk çok şükür şimdi 25+3 olduk ☺️
iremakar35 Seherrr66 ilk 8 haftalıkken gitmiştim ultrasonda 7 haftalık çıkmıştı kalp atışını da duyduk