HebunDuyguetin Kızlar sorum olucak beta hcg de neden 0.135 çıkar acaba gebe değilim ama neden böyle bir sonuç çıktı bilgisi olan varmı ?
zehracinar HebunDuyguetin Eğer yakın zamanda gebelik geçirip kürtaj olduysanız diğer gebeliğinizden kalmadır ama kürtaj olmanıza rağmen tamamen sıfırlanmışsa değerleriniz tekrar böyle yükselmesi hamile olabileceğinizi gösterir
zehracinar HebunDuyguetin O zaman değerleriniz daha yeni yeni sıfırlanmıştır o yüzden öyle çıkmıştır,benim de öyleydi kürtajdan sonra
Happymammy HebunDuyguetin komşum 9 senedir bebek arayışında hormonları yüksekmiş onunda ne zaman idrar ve kan tahlili yaptırsa değerler pozitif çıkıyomuş bana da garip gelmişti ama doktoruna bi danış istersen hormonların yükselmiş olabilir
Mslali Ben ilk kan tahliline gittiğimde bu şekilde bir sonuç çıktı negatif dediler gebeliği sonra tekrar doktora gittim kasıklarım ağrıyordu 10 gün geçmişti beta hcg 2000 lere gelmişti 🙈 yani umut vermek için değil söylediğim ama olabilir neden olmasın 🤔
Leyla07 HebunDuyguetin pıhtılaşma için iğne yiyorsun canım yengem de de o sekildeydi kan sulandirici iğne vuruldu 9 ay boyunca bir sorun yok çok şükür bir kız bir oğlu var suan korkma sadece iğneler kötü oluyor ama sonucu mükemmel