[silindi] Prensesiminyolculugu oyle olsa ben de kullanmam hassasm bu konuda bence benm dedgm kumasi gormemissiniz😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Prensesiminyolculugu siz arkadan bagliyosunuz demkki normal esarp gibi yaptiginizde bi sorun olmuyo😊
Prensesiminyolculugu Elbet-birgun-kavusacagiz önden çıkıyor ozmaanda her türlü sevmiyorum ben rahat edemiyorum edenlere de sagyi duyuyorum 😌
somurtkankedi Hazır yapılı süslü boneler oluyor bence direk onu takarsan rahat edersin hem fotoğraf çekilirken de çok güzel durur
Oykum_pinar38 Elifsennn ben ilk doğumumda tek renk yazma yaptırdım iğne oyalı ama eşarp şeklinde bağladım başıma şal da aldım yanıma ama şal hiç rahat değildi bence
Oykum_pinar38 Prensesiminyolculugu iyi de yazmayı o şekilde bağlarsan görünür tabiki bir çok bağlama çeşidi var ben eşarp şeklinde yaptım iğne oyalar da ucunda götündükçe gayet şık ve rahat bir görünüm olmuştu bi de yaz aylarında doğum olacaksa kesinlikle yazma derim ben ikinciye gebeyim ağustosda doğum yapacağım yazma kullanacağım tabiki yine saugı duyuyorum zevkler ve renkler tartışılmaz
Prensesiminyolculugu Oykum_pinar38 oyalı zaten sevmiyorum ben tarzım değil siz rahat etmiş olabilirsiniz ne mutlu size ben penye sal atarım rahat ederim balkona bile çıkarken şal sararim hemen başıma tercih meselesi
Oykum_pinar38 Prensesiminyolculugu işte mevzu tam olarak tercih meselesi siz orası burası açılıyor tarzında yorum yapınca açıklık getireyim konuya dedim açılmıyor bağlama şekliyle alakalı 😊sağlıklı günler dilerim
Eski9 Elifsennn ben tülbent koydum çantama zaten kim gelecek ki onuda koridorda falan gezerken takarım diye aldım odamda yabanci erkek gelmez. Hastane ziyaretçiyi actiysa annem babam kaynanam kayınpeder falan anca gelir.
MomHero2 Mezig20 kafanıza ameliyat bonesi takıyorlar sezeryan oldum ama normal doğumda yazma da uygun olabilir bence genellikle kadınlar bulunduğu için çok ta umursamıyorsunuz açıkçası
Uykucu2307 Elifsennn ben kırmızı alt üst pijama takımı aldım. Kırmızı da oyalı yazma örtücem. Normalde de ztn yazma kullanıyorum. Hem rahat ederim bence rahatını da düşünün biraz canım
MomHero2 Elifsennn penye şal takmayı düşünüyorum hem ütü istemiyor hem de rahat bir şekilde bağlanıyor