Turti Kızlar doğumdan sonra ped olarak ne kullandınız ? Ben depend kullanmak istemiyorum onun yerine hangi marka önerirsiniz ?
Masal53 Turti farklı hasta bezleri alabilirsin medikale git daha iyi yardımcı olurlar doğumda kullancam dersin
Ruyasusam Turti E bebekte lohusa pedi satılıyor ona da bakabilirsiniz 💐 markası babyme ve 16 17 tl gibi bi fiyati vardı.
Sinefilmom Turti Yarin dogumum var hicbir e bebekte depend bulamadik simdi esime orkid platinum gece aldırdım
Sinefilmom Masal53 cok sagolun ilkinde de sezaryen olmama ragmen cok kanamam olmustu normal ped kurtarmaz uzuluyordum ben de bulamadik diye depend buyuk rahatlik
Masal53 Sinefilmom evettt her gebe alıyor neredeyse ☺️ şok yakınsa hemen al yürüyüş de yapmış olursun
Sndrsym Umut-Mucize normal doğum yaptım sezeryanı bilmiyorum ama sizin de normal olcaksa çok tavsiye ederim almanızı
Birpapatya4 Sezaryende tena hasta bezi kullandım çok rahat ettim yine tena alacağım özellikle çok kanaması olanlar için aşırı kolaylık sağlayan bişey
2melekannesi_ Turti canpedin külot bezleri oluyor onlara bakabilirsiniz kocaman içinde rahat ediyor insan
Turti İlla lohusa pedi veya hasta bezi falan mı almalıyım normal büyük boy bir ped işimi görmezmi ben etrafımda doğum yapanlara sordum normal ped işimizi gördü dediler depend zor oluyormuş sezeryanda gerçi daha doğum şeklim belli değil ama