Elif_17 9+5 im o kadar bulantım varki istifra ediyorum yemek yiyemiyorum hicbir sekilde bu bulantıyı geçirecek bişey varmı arkadaşlar
nazcicek_3 Elif_17 allah yardimci n olsun ben 15 haftalik olacak benim halen var pirilam kullaniyorum galiba doguma kadar kullanicam gibi gorunuyo
Gupssse Elif_17 o kadr zor ki ama geçecek öncelikle bunu bil. Prilam dr çok ise yarıyor ayrıca bu süreçte yağlı salçalı baharatlı şeyler yerine daha hafif doyurucu şeyler tüketmeye çalış mümkünse;)
nevamm1 Elif_17 doktoruna söyle canım prilam Dr çok iyi gece yatmadan önce 2 adet aliyorsun bütün gün çok rahat geçiyor ama dikkat et eczasi sabah akşam yazabilir o şekilde kullanınca etkisi olmadı bende birde çok uyku yaptığı için gece yatmadan önce al mutlaka
MelekBas Benim tuzlu seyler geciriyordu ama doktorum bana asiri ogurme olursa kusmasanda acile git hemen demisti. Surekli ogurmek kasilmaya neden oluyormus doktorunuza mutlaka soyleyin ilerlersede bir acile gidin
Cemilef92 Elif_17 Aynı şeyleri yaşıyorum, Prilam kullanıyorum ona rağmen iştahım yok kokular midemi bulandırıyor. 10 gün kadar günde 1 muzla ve suyla idare ettim hiçbir şey yiyemiyordum. Maalesef geçmiyor bir süre böyle idare edeceğiz
Berfinymn Cemilef92 17. Haftadayım 9. Haftadan beridir prilam dr kullanıyorum gece uyumadan önce 2 tane iç sonra uyu sabaha rahatlarsın tek çare gebelikte şuan prilam dr başka birsey geçirmiyor bulantiyi dediğim gibi sabah akşam değil de gece uyumadan 2 tane iç òyle uyu sabah birseyin kalmaz inşallh bulantı olarak
Cemilef92 Berfinymn Çok teşekkür ederim bir de dediğiniz şekilde deneyeyim inşallah faydasını görürüm 🤲🏼😊
Sumeyyebeyza42 Doktorum banada prilam verdi ama daha kullanmadim insaAllah bende baslayacagim kullanmaya