Merhaba mutlu anneler artık buraya veda etme zamanı geldi hiç istemesemde çok alışmıştım henüz vaktimiz vardı ama bizim minikler erken gelmeye karar verdi 32+2de sabah aniden gelen suyum koşa koşa hastaneye getirtti bizi malesef doğum başlamıştı ve açılmamda vardı bebeklerim biri baş geliş biri mataktı o yüzden riske atmayalım dediler ve spinal sezeryan ile bebeklerimi doğurdum çok küçükler mini minnacıklar şuan küvezde ler bende iyiyim çok şükür ilk çıktığım zaman biraz dikiş ağrısı oldu ama dayanılmayacak gibi değil ağrı kesici vs veriyorlar zaten korkulacak bişey yok belden uyuşturmayıda normal bir iğne gibi düşünün sonrasını hissetmiyorsunuz bi bakmışsınız bebeğiniz ağlıyor bize dua edin küvezden sağ salim çıksınlar evimize gideli. 🤲 Şuan tek zorlandığım konu sütümün gelmemesi pompa ile sağıyorum ama maalesef damla şeklinde ve kanlı geliyor hemşireler damarlardan geldiğini söyledi zamanla geçermiş şuan benim sütüme çok ihtiyaçları var ve ben veremiyorum 😪eğer sizin tavsiyeleriniz varsa alabilir sağlıcakla kalın hepiniz vakti saatinde kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı🤲🌺🌺💜