Esraytmv28 Bugün kontrolüm var dua edin bana açılma vs olsun arkadaşlar😄 artık çok zorlanıyorum bir an önce doğsun oğlum
Crn1996 Esraytmv28 inşallah canım valla bu haziran bebeklerinin rahatı pek yerinde heralde son 1 günümüz var ama daha kafasını yerleştirememiş kanala beklemekten sıkıldım artık 😅😅
Mom789 Ay saka gibi bu senenin bebeleri cidden doğmuyor galiba hergun doğmuyor gelmiyor postu ne oldu bunlara ya 2021 düşmanı gibiler ellerinden gelse seneyi atlatacaklar 😂🙊
Kubrakarahann Crn1996 al benden de o kadar canım ya of son 1 ama kanalda değil🙄 beklemekten helak oldum tükendim ya gelesi yok 😂
Mom789 Esraytmv28 aynen aynen olan bize oluyor iste korona bitecek gibi değil bunu anlasalar boşa bekliyorlar 😂
Crn1996 Kubrakarahann amma nazlı çıktılar açıklığım var bitek kafasını yerleştirecek kanala onu da yapamamış bizimki 😅 işin kötüsü suyu azalmış sezaryana döncek diye korkuyorum
Mom789 depsizoo bi çıksın ben gösterecem ona rahati 😂😂 onlar çıkmıyor diye millet bizle ugrasiyor daha dogurmadin mi lafi beni delirtiyor artık esim bile 2 yıldır hamile gibisin sezeryan tarihi alalım gelmez bu artık diyor kafayı yiycem 😂😂
ozlmkryl33 Son 2 gün çarşambaya kadar kendi geldi geldi gelmedi kilosu yüzünden sezeryana alınacam çarşamba günü yapmadığım kalmadı kendi gelsin diye 😞rahat bu çocuklar
Kubrakarahann Crn1996 aynen benim de 1 buçuk cm açıklık var kafasını dayamış kanala az ittirse giricek ama uğraşmıyor bile 🙄🤪 benim de korkum o son dakka sezeryan olur diye 🥺