Idrar yapiyorum 5 dk sonra gene geliyor oturuyorum klozete yapiyorum afedersiniz bi de kabizim, büyüğü beklerken 3 dk sonra yine akiyor, bazen hafif yanma oluyor bazen olmuyor yanma vajina yolundan mi anlayamiyorum bazen sanki sızılıyor cumartesi tam idrar tahlili verdim 1 eritrosit 1 lokosit cikti. belim cok agriyor bogrumde de var. ama bende fibromiyalji de var. bi de hep yatiyorum belimboslukta kaliyor ondan da olabilir. kasik agrim da oluyor ama rahim de buyuyebilir, ya da batmalar gazdan olabilir bazen 1 gun hep kabizim, bazen sadece1kere sabah oluyor. Benim korkum ben kllozete aliskin degilim kendi evimde yer tuvalet kullaniyodum kanama olunca kvye geldim hastaneye 5dk diye. bazen afedersiniz buyuk abdest yaparken sap diye su sicriyor pis su. hemen silip sabunla yikiyorum kuvette ama dusuk riskim olunca cok sık yikayamiyorum cok sik yikanamiyorum sicak su hem varislerimi artiriyor hem rahmi gevsetiyor duzgun taharetlenemiyorum ben aliskin degilim boyle. yer tuvaleti ne rahatti sapir supur yikar cikardim. kuru tutuyorum iccamasirim pamuklu.
anlayamiyorum kizlar bana bir fikir verirmisiniz. tahlilin yanlis cikma durumu olmaz dimi
kültür degil sadece idrar