AkademisyenAnneee Momocuk-48 Cildini sürekli nemli tut ve en baştan başla ki çatlak olmasın. Lierac I bende çok araştırmıştım lakin memnun olan kadar olmayanda vardı ama frei öl için bir tane bile olumsuz yorum yoktu iyi ki de frei öl almışım . Çok geç kalmadan bence çatlaklar için tedbir almaya başlayın.
Momocuk-48 AkademisyenAnneee evet lierac için olumluda olumsuzda bisür yorum var işte o sebeple açtım postu frei öl araştırıcam çok sağolsun bilgileriniz için
Ela20 Momocuk-48 21. 4. Ay itibariyle almıştım düzenli kullanmadim fakat başka şeyler de sürdüm hindistan cevizi yağı doğal soğuk sıkım arifoğlunun çatlak önleyici yağı gibi bir tek bio dan memnun kaldım diğerleri yapış yapış yapıyor sevmedim bio öyle değil
Glbnpk Momocuk-48 hangisini kullanırsanız kullanın vücudunuz çatlayacaksa önüne geçemiyorsunuz. 😞 ben bio oil kullanıyorum baştan beri. 32 hafta civarında çatladım. Devam ediyorum kullanmaya. Doğumdan sonra da kullanıcam.
Eceaslan Bio oil içeriğinde çok kimyasal var bana dokunmuştu 1 haftadan fazla kullanamadım alerji yaptı diğerinin içeriği hakkında bilgim yok bakmanız lazım ben mustela ile başladım ve öyle devam ettim 37. Haftamdayım ve hiç çatlağım olmadı
Yaagmurr Momocuk-48 canım ikisi ayrı bio oil çatlak önleyici lierac oluşan çatlakları geçirmek kullanılıyor
Momocuk-48 Yaagmurr zaten ergenlikten kalan çatlaklarımda var belli belirsiz onları çok umursamıyorumda yenileri de oluşmasın diye önlem amaçlı almak istiyorum
Momocuk-48 Calisananne25 banada tavsiye etti ama çokta emin olamadım lieractn yorumları hem iyi hem kötü
Momocuk-48 Momocuk-48 evet bende sabahtan beri araştırıyorum içeriğinde petrol olduğunu öğrendim bizzatta baktım ve lierac benim için bitmiştir
Mavi87 Momocuk-48 ben hindistancevizi yağı kullandım canım. Var olan çatlaklarıda onarıyormuş. 33 haftamdayım hiç çatlamadım. Ama bu durum genelde genetik oluyor… Sizin kullanacağınz ürünün yanında hindistancevizi yağıda kullanın bence..
Momocuk-48 Mavi87 onu kullanıyorum zaten ama ek bişiler daha almak istedim ve karar verdim at kılı fırça kantaron ve biooile şans vericem deneyip görücez bakalım🌺
Seda6019 Momocuk-48 sarı olan bio oil alın içerisinde kimyasal yok . Lieracta kullandım. Şuan bio oile gectim. Bu daha iyi nem sağlıyor bence
Momocuk-48 Seda6019 haa bende onu merak etmiştim saeı ve turuncumsuya farkı be merak içindeydim teşekkür ederim. Bu çok faydalı oldu sağolun🌺
Ayseucn Momy11 ben bio oil kullandım bayağı bol ve düzenli ama çatır çatır çatladım lierac bu görünümü düzeltmeye yardımcı olur mu ? Oluşan çatlak üzerinde denediniz mi acaba?