Ceylan55 Kızlar başınıza geldim hiç klomen adet gecikmesi yapar mı idrar test negatif çıktı belirti hafif bel ve karın ağrısı
Moomm Ceylan55 hiçbir fikrim yok yukarıda kalsın. ben de adet olamıyorum dubhaston kullanıyorum hala olamadım. adet olsam 3. gün klomene başlayacağım
Nurciv Ceylan55 yumurta büyüttümü sende canim? Nasil sonuclandi Doktor ne dedi? Bende 10 mm üstüne cikamadi bu ay yumurta beklemedeyim 25 bat
Moomm Ceylan55 al benden de o kadar :( valla hayırlısı olsun arkadaşım, sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alalım kucağımıza. kaç yıldır olmuyor gebeliğin?
GulcanDongel Ceylan55 hormon ilacı, ilk üç ay çok gecikme yaşadım, dördüncü ay günü gününe oldum, 5inci ayda kaldım çok şükür ümidini kaybetme vardır zamanı
minipanda Ben günü gününe hatta saati saatine adet olan biriyim benim adetimi bir bucuk gün geciktirdi doktora gittm hemen kist yapmış dedi adetle atılır dedi eve geldigimde adet oldum hemen içim rahatladı
Hayaller_umut Ben klomenle beraber duphaston kullanmıştım bebekmolursa tutunur demişti doktor olmazsa adet olursun diye olmadı 2 gün sonra adet. olmuştum