Zamanbukucu Hamileyken evini boya yaptıran oldu mu ? Su bazlı boya hamileyken zararlı mı? (Tiner yokmuş içinde ama sonuçta kimyalsal ) Ev bir günde boyandı ben tüm gün terasta oturdum akşama kadar havalandı. Akşam uyumaya girdim eve. Herkes koku yok desede hamilelikten midir nedir burnum kokuyu net alıyor korkuyorum da…
Deletedmom_5 Zamanbukucu Ben boyattım 29. Haftamdaydım su bazlı boyattık mecburen bütün gün evin içindeydim ne kadar solumaya calışmasamda geldi kokusu. Şuanda 36 haftalığım sükür bir sıkıntı olmadı
BegumIscanTunc Zamanbukucu 32 haftada ben boyattım 2 gün sürdü boya badana işi bişey olmadı şuan 34 haftayim
Tugba__- Zamanbukucu merhaba benim evim geçen hafta bitti şuan 34+3 um kapılarda boyandı evde çok şükür koku da yoktu camların hepside açıktı rahatsız olmadimda evdeydim bide su bazlı boyaydi
Burcu_NFUE Zamanbukucu ben 20 haftalıktım evi boyattığımda eve çok girip çıktım balkonda oturdum üstelik 4 gün falan sürdü evindeydim hep hiçbişey de olmadı ☺️ Zaten kuruyunca koku direkt çıkıyor
Cerenko Biz direk kendimiz boyadık eşimle kızımızın odasını su bazlı boyaydı çok şükür bir şey olmadı 😊
Bmelis Bende 20 li haftalarda boyatmistim. O zaman havalar da soğuktu. Akşam cam acamadan uyumuştuk. Şu bazlı olunca zararı olmuyormuş. Doktoruma da danışmistim, zararı olmaz demişti. Şu an 38. Haftadayim bi sorun çıkmadı.
msahin Zamanbukucu biz de düşünüyoruz boyatmayı su bazlı mı kullanmak gerekmiş? Ben rahatsız olursam annemlerde kalırım diye bir iki gün diye düşündüm.
Zamanbukucu msahin su bazlı daha az kokuyormuş tiner yokmuş içinde kokusu o yüzden hemen çıkıyor dedi boyayı yapan adam 🙄 ama ben pinpirikliyin diye sanırım takıldım baya rahat uyuyamamdım korktum o yüzden sorayım burdan da dedim. Eger boyatacaksanız bence 1 gün evde kalma canım tüm camlar açık kalsın ev havalansın iyicene ben gece açamadım pencereyi soguk esiyor diye