Sonunda çok şükür doğurdum 😍 normalde hikaye yazmayı düşünmüyordum ama kararımı değiştirdim . Başından beri normal doğum istıyordum sağlıksal bi durumu olmadıkça ama sezaryan nasip oldu😊 hamileliğimin 30 haftasından itibaren bebek 3 hafta önde gitmeye başladı ve sıvı fazlalığı vardı bir türlü azalmadı. Bu yüzden özelle devlet arası gidip geliyordum çünkü özeller sezaryana bahane arıyorlar. Neyse devlette 37inci haftamdan sonra sıra bulamadım ve acile 3 günde bir gitmeye başladım bu sürede bebeğim iri gidiyordu ama doğum başlamadı devlettede çatı muayenesi yapmıyorlar sancı başlayınca bakılıyomuş. Sonra 39 haftamda bebek 4.300 çıktı acilde ki doktor senin doğumun zor olucak kafasıda büyük dedi. Ben o güne kadar hep pozitif doğum hikayesi okurken bir anda korku saldı beni başka doktorlara sordum suyu fazla ve iriyse omuz takılması yaşanabılır dedıler. Herneyse bıraz uzatarak anlatıyorum ama sonra ben kafama takmaya başladım doğumda başladı başlıcak 😅 internetten hastaneye şans eseri sıra baktım hemen ertesi güne bir randevu boşluğu oluşmuş çok sevindim hemen aldım . Hastaneye gittik durumumu anlattım 39+3 düm doktor sezaryan uygun gördü tahlil istedi ertesi günü ben yokum sen hemşireyi bul tahlillerini göster o halledicek dedi . Ertesi cuma günü gittim ama hemşire devlet olduğu için son ana kadar bekleniyo falan dedi ama yınede bana acil ameliyat edicek doktor baktı çünkü randevu için geç kalınmıştı. Sonra doktor bulduk oda ultrasona yolladı kilosunu net öğrenmek için yıne 4.300 çıktı. Pazartesiye randevu verildi . Gelelim doğum hikayeme sabah hastaneye gittik bi anda ilk beni amaliyat edeceklerini öğrendim apar topar sonta takmaya geldiler birazcık rahatsız edici ama kısa sürüyo. Beni aşağı ameliyat odasına aldılar spinal yaptılar hiç hissetmedim damar yolu daha çok acıtıyo öle söliyım 😊 ondan sonra ben ayağımı kaldırıyorum dedım onlarda kaldır bakalım dediler meğersem o sıra ameliyat zaten başlamış 😅 karnımda herşeyı hissettım ama rahatsız edici değildi beni asıl rahatsız eden reflüm vardı kusacaktım mide yanmasından dolayı onlarda bebek cıkınca gecıcek diye sakınleştirdiler. Bebişim doğdu hemşirelere işedi bi güzel😅😅 o an çok duygusaldı bambaşkaydı♥️ Odaya alındıktan belli süre sonra ağrılar başladı karnımın şişkinliği hiç geçmedi sanki 6 aylık hamile gibiydim ilk ayağa kalkma kısmı cok zordu tansiyonum düştü boncuk boncuk terledim nefes alamadım. Hastanede ki 3 gün zor geçti benim için gaz cıkaramadım tuvalete cıkamadım bide ayağa her kalktığımda nefesim tamamen kesiliyodu doktor lavman yaptı biraz rahatladım. Ama herkezin bünyesi farklıdır ben doğum yapalı 8 gün oldu ilk 6 gün zorlandım ama çok şükür şuan cok iyiyim. Bol bol yürüyüş ve kayısı suyu içtim bide rezene gaz sancıma iyi geldi. Herkez sağlıcakla kucağına alsın bebişini 🙏🏻♥️