inci_ ilk kızımda asırı meyve ve eksi yiyodum ama bunda daha cok pasta börek et yemekleri cok yiyorum ama doktorum yine kıza benzetti buyrun sohbete sizde nasıl😘
Gulce5038 inci_ alakası yok bence tatlı hç ağzıma sürmedim eriği tabak tabak yiyorum erkek bebek bekliyoruz☺️
Umayyy inci_ pastayi tatliyi gozum gormuyor et ve tavuktan tiksindim hep eksi yedim erkek bekliyorum🥰
Selen37 inci_ ağzıma tatlı süremedim sadece ekşi tuzlu acı yedim. Bulantım tiksinmem halsizliğim çok oldu buzdolabı açamıyordum. Çin takvimi Rus takvimi hep kız dedi ve kızım oluyor şükür ❤️
Sibellix Gulce5038 merhaba ben 11 hafta 3 gunlugum bır ara bende boyle tatlıdan hıc haz etmedım eksı ve soguk seyler sevıyorum tuzlu seyler bana ıyı gelıyor ama cın takvımımı falan fılan baktılar kız dedıler ne olcak cokkk asırıııı merak edıyorum
Gulce5038 Sibellixmerhaba çin takviminde de benm erkek cıkmıştı bi de bulantı kusmam olmadı cok rahat geçiyo o da erkek bebek belirtisiymiş. içinize ne doğuyo bu arada hissettiğşniz çıkıyo bence
Sibellix Gulce5038 çin takvımınde kız cıktı ama brnımde ilk gunden berı hıc bulantım kusmam yok maşşaalah
Sibellix Gulce5038 ay bılemıyor kı ınsan ben dıyorumm kız olsun ıstıyorum kız anası olayım sanki alltan altan erkek mı olcak dıyrum cok heycanlı bır durum ınıterntten baktrdm cın takvımı gbı bır seyşere ve uştrosam resmnı attm hamıle kaldgn tarıhı falan kız dedı bılmıyorumm artk😅
Kbrnrmrt Alakasız yok, vücudun neye ihtiyacı varsa onu ister. Protein ihtiyacı varsa canınız et çeker, vitamine ihtiyaç varsa meyve çeker gibi…. bulantılar vücudunuzdaki toksinlerden olur, kusarsınız ki bebeğe gitmesin diye.