Syma-ma Buseninannesi_21 ay inşallah öyle olmaz biran önce kavusalim ya 😍 ben daha odasını duzenlemedim beşik araba falan almadım onlarla igrastikca zaman aksın gitsin 😁
Matmazelmemorial Ben de bugun 30+0dayiz hayirlisiyla gelsim bebislerimiz bu haftada kac kg kac cmdi aceba kizlar
Buseninannesi_21 Syma-ma Bizim de sadece ufak tefek kaldi kiyafetler tamam da hastane çantasi hazirlicam kiyafetler yikanip ütülenecek ayyy daha beşik kurulmadi çoğu varmis daha😂 ama dün o kadar duygusaldim ki hep Bebek anne kavusmasi izledim izledim agladim. 😂
Syma-ma Buseninannesi_21 sormaa o tarz videolar görünce duygular şelale 😁 bir de gerçeği nasıl bı duygudur acaba ilk hamileliğim çok heyecanlıyım 😍
Buseninannesi_21 Syma-ma Çok güzel bir şeydir kesin benimde ilk gebeliğim saglikla aliriz kicagimiza inşAllah 🌸❤
AylinCk Buseninannesi_21 benimde öyle valla bide benim 3 yaşında oğlum var sen düşün canım 🤣🤣🤣uyumak istesemde bırakmıyor bide bebiş doğunca uykusuz geceler olacak allah sonumuzu hayır etsin 🤣🤣
Arenn 29+2 yim bende 2,5 yasinda oglumla zaman geciyor pesindr kosturmaktan kemiklerim sirtim belim cok agriyor karnim semsert ayy bu hamileligim cok zor geciyor daha 2 ay var nasil gecicek kizlarr