Tusami öncelikle merhaba bende 7+1 de düşük yaptım ilk gebeliğimdi doktorlar benim de bebeğimin 2 hafta boyunca kalbini duymadı ama gelişiyor diyorlardı birden kahverengi akıntı gelmeye başladı ağar topar gittik hiçbir sorun yok dedi şehir hastanesi eğer kırmızı açık renk kan olursa gel dediler ve aklında bulunsun şehir hastanesine acil şeklinde kürtaja gidersen anestezi yapmadan alıyorlar bana da bu şekilde söylediler neyse gece 3te aşırı kötü bir ağrıyla uyandım sanki patlasa rahmim kurtulacakmışım gibi bir ağrıydı baktım kanamam kırmızıya dönmeye başlamıştı biraz adım atıp sakinleşmeye çalıştım ama durulacak bir sancı değil İnan ki düşük sancısı eşimi uyandırdım devletin kadın doğum aciline gittik hemen çatala aldılar kanamam aşırı olmaya başlamıştı zaten oraya gidene kadar düşük yapıyorsun dedi gittiğimde saat 4bile değildi beni 8e yakın aldılar kürtaja ben hepsini resmen lavaboya çıkardım parça parça geldi içinde parça kaldı diyerek kürtaja aldılar beni üzerinden 3 gün geçti durumum iyi ama allah bir daha o acıyı yaşatmasın