Meleginannesiii Merhaba,bugun doktora gittik 8 haftalik hamileyim ama kan yoğunluğu var dedi kan sulandirici yazdi su an kanım aynı puding gibiymis öyle dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ne olur bisey deyin cok sıkıntı ediyorum
Selma_aygun Meleginannesiii kan pıhtılaşması olduğu tahlillerle anlaşılır kan sulandırıcı iğne ve ilaçla gebelik devam ettirilir
2melekannesi_ Meleginannesiii normalde pıhtılaşma için kan veriliyor orda çıkıyor ama önlem amaçlı yine de kullanın kan sulandırıcıyı zararı olmaz faydası olur
Mevldee Meleginannesiii kan sulandırıcının bi zararı olmaz kullanabilirsiniz doktorunuzun önerisiyle. Bende de pıhtılaşma var ama kan testleriyle anlaşıldı.
Mom789 Benim hep kanim koyu hic bisey demedi doktor tabi kan alırken anlıyorlarsa bana bisey denmedi hatta geçen yine kan aldi iğneden zor geldi o kadar koyu ki jel gibi ve rengide neredeyse siyah hatta bende dalga geçtim bende kan yerine petrol zift falan var dedim oda evet kanin ağır dedi olabiliyor bazılarının dedi bisey demedi 🤷♀️🤔ama tabi tahlilinizin sonucunda boyle bisey gorduyse demekki vardir bisey
Mom789 Meleginannesiii Allah Allah olabilir demekki boyle baska bi doktora daha gorun istersen sen yinede ya
Meleginannesiii Kelebekmadam bende anlayamadım ama cok kotu oldum birden bire yüzüme bebek ölebilir kalbi durabilir dedi ilk bebegim cok zor oldu su an bu benim için piskolojim yerle bir
Meleginannesiii 2melekannesi_ kan 2 defa vermiştim gebelik var mi yok mu die sonra detayli kan tahliline gelin dediler ona gidicem işte
Meleginannesiii Meleginannesiii ama kanı simdi ki doktora vermedim saglik ocağında vermiştim normal demişti değerler