Deryafm Merhaba kizlar 5+1 haftalik hamileyim henuz kan testi yapmadim ama reglim6 gun gecikti idrar testim pozitif cikti,alt karnimda 4 gundur sanci gibi agri var goguslerim cok sis ve yumusak ve afedersiniz cok kabizlik yasiyorum normalmidir bunlar
Nurunannesiii12 Deryafm Öncelikle dizinin altına yastık koy bol bol Uzan dinlen meyve tüket suyu bol tüket herhangi bir ilaç kullanma kullanıyorsan folik asit multivitamine devam et ve bir an önce en yakın sağlık kuruluşunda kan testi ver. Kesinlikle ağır iş yapma eğilip kalkma ağır kaldırma İlk birkaç ay bu tür ağrıların olabilir Eğer sağlıklı bir gebelik olsa dahi vücut hep adet görmeye alıştığı için her ay aynı dönem sancıların ağrıların olabilir Bel agrim olabilir. Buna Tek çare yatıp dinlenmek Düzenli uyku uyumak Ayrıca sağlıklı bir gebelik se kadar Ağrı çekersen çek o yerleşecektir. Ilkaylar Ben de öyle sancılar çektim Bana doktorun bu şekilde bilgi verdi bol bol dinlendim hala öyle dinleniyorum düşük tehlikem vardı geçti gibi fakat günlük yarım saat çıkıp yürüyebiliyorum ve Hani hızlı değil dikkatli yürüyorum günlük işlerim yapabiliyorum alır Kaldırmıyorum Hani her şeye dikkat edeceksin hamileyken dikkat edersen Zaten psikolojik olarak Kafan rahat oluyor
Deryafm Bugun kan verdim aksama sonucu cikacakmis insallah sorun yoktur ve saglikli gebeliktir tum onerileriniz icin cok tesekkur ederim