Goxun Asil_Egem bende aynı şeyi düşünüyorum acaba dansçı falanmı olucak böyle hiperaktif yerinde duramayan bi çocuk olucak gibime geliyor 😄🤷♀️
Goxun Asil_Egem Büyük konuşmiyim ama normal doğuma karar vermem için boğazıma bıçak fln dayamaları lazım herhalde 🤷♀️
Goxun gulsahalp ewet formu açınca farkettim bende 31 haftalık baya bi gebe varmış ☺️ Dünyayı aslanlar yöneticek ilerde 😃
Goxun Asil_Egem Allahtan sezeryan olmazsa normal olucak gibi bi zorunluluk yok normal doğumda olduğu gibi 🤤
Asil_Egem Goxun hepsinin bir zorluğu var sanırım ama normal doğum bana çok zor geliyor yapanlarada valla helal olsun 🌸
Goxun Asil_Egem binlerce kez helal olsun cidden 2 yakın arkadaşım normal yaptı amannn amaannnnnn cenneti vaadetseler yapamammm 😛
Goxun Asil_Egem ay dedim bi an ağustosda hep kızmı doğuyo acaba diyede oh çok şükür oğlumuzda varmış ☺️🧚♀️🙏
Asil_Egem Goxun ben zaten kimi duysam benimle aynı olan yakın olan hep kız dedim heralde ağustosun tek erkek anası benim😂😂😂😂😂😂
Goxun Asil_Egem wvet bende ilk duydum sanırım ağustos erkeğiii ay olsun bi tane aslanımız yaa bu kdr kızı kim koruyup kolluycak büyüyünce ☺️😊