poyrazinannesi3547 Devlet hastanesi olarak atatürk eğitim araştırma hastanesi yeşilyurtta Dilek uysal çok ilgili bi doktor Özel isterseniz buca tınaztepe aylin hanım süper bi doktor
Royalsun Eso2311 memnun musunuz? Tahlillerin ücreti ve hastane temizliği nasıl? Yenidoğan yoğunbakım ünitesi filan var mı?
Susamtanem2 zllcnlky aynen kendi Dr un denk gelmiyor ama açıkçası o an gözüm kendi Dr umu da aramadı bebeğime kavuşmayı düşündüm sağolsun kendin dr um poliklinik çıkışı gelip beni gördü cesaretlendirdi devlery hastanesi ama muayene eden Dr uma hep dua ederim
Cansuomerali Ckfksldlflglglsks canım merhaba dün bende fahri beye gittim gerçekten çok ilgili dün bana cinsiyet erkeğe benziyor dedi ama bir hafta yine gel muayene ücreti verme bir daha bakalım dedi. Acaba emin olamadığı için mi çağırdı değişirmiki cinsiyeti
Melike3535 Royalsun özel ege şehir dilay gokdeniz muayne 150 doğum 4000 sezeryan 4500 normal doğum ben çok memnunum
nurdane3504 Royalsun Özel Çankaya Tıp Merkezine gidiyorum doktorum Alev Timur çok memnunum tavsiye ederim muayene ücreti 98di bu ay 140 yapmışlar doğum karataşta yapıyor oda temmuz ilk haftası doğum fiyatı 4200den 4800 olacakmış biz erken 4200 olarak yatırdık 🤷🏻♀️
zllcnlky SeherS evet ben esımın sgk sından faydalanıyorum. Sgk ya bu fiyat. Ancak temmuzda zam gelecek diyorlardı