citlenbigim2212 Tabi ki bunların hepsi teori kesin değil ama çin takvimi ramzi teorisi yüzük testi hepsi erkek derken bugün öğrendim kızım olacak İnşAllah 🙏😊
balmelek citlenbigim2212 sağlıkla kucağıniza alın zaten bunlar eğlence bu teorilere bakılarak çocuk yapılmaz,😊
midekoruyucu citlenbigim2212 benim de tüm teoriler hep erkek dyordu, hatta çevremde de herkes erkek diyordu ama kızım olacağını öğrendim 😍 ki zaten hiç erkek hissetmemiştim 😂
citlenbigim2212 balmelek bende bu teorilere bakarak çocuk yapmadım ne verirse RABBİM verir bizim için sağlıklı olsun yeter 😊
citlenbigim2212 midekoruyucu ben rüyamda hep erkek görüyodum sadece dün gece kız gördüm eşimde kız görmüş gece rüyasında mani oldu herhalde 😂
balmelek citlenbigim2212 yanlış anladınız ben öyle birşey kasttetmedim yani inanılmaz böyle tahmin takvim vs şeylere ondan oyle yazdım😊
midekoruyucu citlenbigim2212 sorma ben de hep erkek görüyordum rüyalarda 😂 ama yok diyorum mümkün değil kız bu 😂 eşim de aynı şekilde kız deyip durdu. Hepimize malum oluyor bence de 😂
YuvarlanamayanPandaa citlenbigim2212 benim bi yüzük testı kız diyordu diyer hepssii erkek dedi ama kızım olacak 😍
citlenbigim2212 balmelek anladım yanlış anlamış olabilirim 😊 biz zaten inanmadık belde bağlamadık hayırlısı böyleymiş diyelim 😊