Yusuf_kaan Aslında çok terleyen bir insan değilim ama şu aralar aşırı bir terleme var😬😬😬gebelikten mi kaynaklı sıcaklardan mı bilemedim kızlar sizdede aynı sorun varmı
umudunannesiii Yusuf_kaan ayyyy gebelikkkteeen Gerçi ben nrmalde de çok terlermm ama smdi ayrı bir terliyirumm Evden hc cikmiyirum terlemim diye 😂
midekoruyucu Yusuf_kaan al benden de o kadar 😓 bi iki gündür buralar çok serin esiyor baya, evde herkes üşüyor ben camları açıyorum her bi yanım yanıyüüürrr 😂
Berivan_bayar65 Yusuf_kaan gercekten de öyle bende de öyle olmaz son aylarımdır 38+4 Öyle terliyorum ki dayanamıyorum gebelikten kaynaklı herhalde bide havalar sıcak olunca dahada beni etkiliyor Allah yardımcımız olsun valla 🙏🥰♥️
Masal53 Yusuf_kaan havalar sıcak bi yandan vücudumuz ağır bi yandan ateş basıyo işte bende hep uzun kolla gezer yatardım dün akşam bi ateş bastı kısakol giydim püfür püfür yattım 😄😄
Yusuf_kaan midekoruyucu 😁😁😁😁o günlerdeyken iyiydi hiç hamile gibi değildim 😂😂nezaman geçecek bu günler diyordum yaklaştı geldi😋😋😋😋
midekoruyucu Yusuf_kaan ya ya dimi bi anda geçiyor sanki 🙈 ben daha dün gibiydi diyorum eşime ilk kalp atışını duyucaz diye ne heyecanlanmıştık 🙈 şimdi karnımda tekmelerini dansını izleyip mutlu oluyoruz 🤗