ikizminnaklar Kızlar ikizlerden birisinin kalbinin durduğunu dün öğrendin.5 gündür hastanede yatıyorum.Kanamam azalmıyor artıyor.Diger bebeği etkiler mi başına gelen var mı
Hilal1907 ikizminnaklar gecen sene ben kanamayla ogrendim ikisinin birden kalbi durmustu 11+4 de 😞 ama proluton vurunmustum kanamam kesilmisti hemen iki gunde oyle bekledim baska dr gittim ayni kalbi durmus dediler oyle dusuk yaptirdilar ilacla
ikizminnaklar Hilal1907 Basınız sağolsun.Cok üzüldüm.Doktorlar net bişey demiyor çok üzgünüm.Düsebilirde yasayabilirde diyorlar.
Hilal1907 ikizminnaklar evet cnm oyle bana da neden diye sordugumda hic birsey soylemediler. İkiz gebelik zordur ikisi birden saglikli dogan az dediler. Suan yine hamileyim bu sefer tek onda da kanamam oldu yine ayni seyi soyluyorlr dusebilir de devam edebilir de. Rabbim saglik versin insallah sorunsuz kucagimiza aliriz.
ikizminnaklar Hilal1907 Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Seninde inşallah yavrun tutunur.Bundan önce iki tane daha düşüğüm var o kadar yorgunum ki dua etmekten başka çarem yok.Rabbim inşallah bu bebeğimizi bize bağışlar.