rosatue Btl_sahram25 bazı doktorlar 3 aydan önce kalp atışı dinlemeyi sakıncalı buluyorlar bilginiz olsun. Kalp atışı dinlenmeden de gözle görülebiliyor. Araştırmak isterseniz söylemiş olayım ☺️
Btl_sahram25 Zaten ayakta zor duruyorum midem aşırı kötü devlet Hastanesi’ndeyim 8 den beri bekliyorum doktor halen daha gelmedi kim bilir kaç saat sonra alacak beni ama işte yinede geldim daha midem için ilaç verse keske
Snmgrbz Btl_sahram25 kaç haftalık🥰 prilam diye bi ilaç var. Mideye iyi gelen. Tavsiye ederim. Tabi doktorunuza danışın 🥰
Btl_sahram25 Snmgrbz sağolun kullandım ama hiç fayda etmedi prilam başka ilaç istiyicem doktordan bakalimm
Snmgrbz LadyMama yok ben değil gelinimiz kullanıyor çook memnun da omdan yazdım benim bulantım yok 7+4teyim inşallah olmaz
LadyMama Snmgrbz ay o kadar sanslisiniz ki benim 2.gebeligim omrumden omur gidiyor hic bi care bulamadim buzdolabini dahi acamiyorum suan 🤦🏻
LadyMama Snmgrbz yok galiba dakikalari sayiyorum artik bi an once hamileligin guzel zamanlarina gecmek istiyorum ustune yurtsisindayim kimsemiz yok 1 bucuk yasinda oglum var planli bir bebek degildi o tuzden gafil avlandim 🙁