hvvayldz27 Merhabalar kızlar erkek bebislere isim önerir misiniz. Benim Kuzey veya Çağatay çok hoşuma gidiyor ikisinin de anlamı güzel kulağa hoş geliyor 🤗 ama başka öneri varsa alırız.
GizMeh Bende şurda bekliyim kızım olsaydı ismi hazırdı Almila 🤗 ama oğluşun oluyormuş 🙈 erkek ismi seçmek çok zormuş 💙 ben de miran, alaz, barlas, milan arasındayım ama yeni isimlere açığım
GizMeh hvvayldz27 teşekkür ederim sizin de hayırlu olsun 💙🤗 bir de ben M harfi ile başlasıb istiyorum çok az isim var ama kız olsa m harfi ile ohhooooo 😅 mesela miray ismi herkes kız diye biliyor ya aslında erkek ismiymiş miray ama kızlara kullanıyor. Mir bey demek mirayda ay gibi parlak bey demek kız ismi yapmışlar bunu da miray da koyabilirsim böyle bi algı olmasaydı 😩
Kuzeyimiz8 Emel_kara92 gerçekten güzel kuzey eşim koydu ismini benimde çok hoşuma gtti kaç haftalık hamilesin
Elif95Kuzey hvvayldz27 Kuzeyyy benimde oğluşumunn adı 😊 ama ben şahsen Ömer Ali Demir Batur Aybars çınar Miraç Karan da seviyorum aklıma gelenleribsöyledim