gmzcvk Buseylcn vucudunuz size artik yatamayacaginizi soyleyecek zaten ondan sonra da solunuza yatmaya ozen gosterin yeterli ☺️🙏🏻
Happyturuncu Buseylcn 20.haftadan sonra önerilmiyor canım ama alışmak zor olduğu için daha erken bırak bence
elisamnlannesym Buseylcn ben 31 haftaligim doktorum sırt üstü sakin yatma sağ yap sol yap hatta yüz üstü bile yatabilirsin bebek ezilir diye birşey yok dedi . Ama tabi benim içim rahat etmiyo 😁 doktorunuza danisabilirisniz
bebeko12_15 Buseylcn bende 13.haftadayım doktorum yatabildiğin kadar yat zaten rahatsız olursun o zaman yatamazsın dedi
Sedosss2 Buseylcn zaten rahat edemeyeceksiniz bir süre sonra o zaman anlayacaksınız. Mesela benim karnım 6. Aydan sonra çıktı ben 6. Aya kadar yattım. Sonra bi rahatsızlık baskı gibi bir şey hissediyorsun o zaman zaten istesende yatamıyorsun 😊
Mervekaynak Buseylcn karnininiz sizi engelleyene kadar 😁😁😁 bir süre sonra siz yatamayacaksiniz zaten oyuzden zamanını düşünmenize gerek yok
Ptttssse Bende 12+1 ama yüz üstü yatınca sanki bebege bisey olcak gibi düşünüyorum sıkışacak sankiiii😅😅😅😅