Nglmz mastit olmuşsunuz geçer diye beklemeyin çok kötü olmadan yardım alın. Benim sütüm olması gerekenden çok fazlaymış canımın yandığını anlatmaya çalıştım ama kimse beni anlamadı söyledikçe maşallah sütün ne güzel fazlaymış kimseye söyleme nazar değer dediler. Emzirmenin acı verici bir şey oldupunu düşünüp dayanmaya çalıştım bi süre. Bebeğimi emmek istiyor diye kucağıma verdiklerinde bağıra bağıra ağlıyordum artık. Bi gece üşüme terleme titreme nöbetleri geçirdim vücudumu elektrik çarpıyordu sanki o elektrik memelerimin uçlarından çıkıyordu. Beynim uyuşmaya da başlayınca acıdan acile gittik. Üç kutu antibiyotik kullandım günde 3 defa iyi gelmedi.yavrum bi memeyi emerken diğerinden akan süt sırılsıklam ıslatıyordu üstünü başını. Doğumumu yaptıran doktorum sütü kesen bi ilaç verdi bi tane içtim sonra genel cerrahiye gittim sütü elle boşaltmayı öğretti pompa mastitli bölgeden sütü çekemiyormuş. Öyle iyileştim anca. Uzun oldu ama bir kadının daha bu acıyı çekmesini istemiyorum. Başından doktora gidin bu acıyı çekmeyin..