eylul02 Kızlar uyumayan varsa lütfen yorum yapsın az önce lavabodan çıkarken kanama oldu çok şaşırdım ve korkuyorum neden oldu acaba 😒
Burcu_NFUE eylul02 doktora gitmenizde fayda var bu haftada kanama olması normal değil en azından gidin muayene olun içiniz rahat olsun
eylul02 Burcu_NFUE sabahı zor bekleyecek gibi. İlk gebeliğimde de bu şekilde olmustu bir anda kanama oldu ama o küçüktü bundan dusuk falan olmaz degil mi cok korkuyorum hareketlerini hissediyorum su an
eylul02 zuhal2012 Minigimyolda acile gitme imkanım Yok su anda😐 sabahı beklemek zorundayım kanama durursa bir sıkıntı olmaz degil mi
Minigimyolda eylul02 dursa bile gidin kanama yaşamış biri olarak söylüyorum hem içiniz rahatlar sebebini bilirsiniz belki dikkat etmeniz gereken şeyler vardır belki ilaç verecekler ihmal etmeyin şuan streste yapmayın bebeği etkilemeyin
Didonutella eylul02 kesinlikle hastaneye gidin. Gerekirse ambulans çağırın. Ciddi bi sorun olabilir. İhmal etmeyin.
Minigimyolda eylul02 ben 8. Haftadan 16. Haftaya kadar yaşadım hematom yani kanama alanı vardı kanamaların birçok sebebi var ama normal kabul edilmiyor basit bir sebebi de olabilir ama ihmal etmeye gelmez şuan kanamanz var mı
eylul02 Minigimyolda su an Yok durdu çok fazla değildi zten ama neden olabilir ki geçen ay gittiğimde hıcbır problem yoktu
Minigimyolda eylul02 sebebini bilemem muayene olmadan ne olduğunu söylemek yanlış olur inşallah birşey yoktur bol bol su için dua edin hareketinizi en aza indirin ve mutlaka doktora gidin
ivmenas eylul02 benim her ay farkli sebeplerle kanamam oldu, is yapmayacaksiniz kendinizi yormayacaksiniz