Demetslt kozerr Son ana kadar sezeryan hic dusunmicem doğum şeklimiz hala belli degil ama hayirlisi olsun
miniginannesi9 Glbnpk öğretmenim, 18 temmuzda doğum inşallah. Şuan doğum öncesi analik izni deyim. 27 eylul işbaşı yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum bende, siz napcaksiniz
Glbnpk miniginannesi9 Mecbur başlamak zorundayım. Ancak heyet raporu alabilirsem uzatabiliriz yoksa maddi açıdan çok zorlanırız. Bir planımız yok şimdilik düşünüyorum ben de nasıl yapıcam diye. 🥺
Ladybird25 Bihitta soooonnnn 28 gün kaldıııı😳🥺🤗😢heyecan korku endişe duygusallık hepsi bir arada karmakarışık duygular içerisindeyim
Glbnpk Puffymom henüz çatı kontrolüm yapılmadı. Sezeryan olursa bu ayın sonunda alırım dedi, normal olursa 10 temmuza kadar bekliycez inşallah ☺️
Puffymom kozerr beni de burda çok gerdiler çatı muayenesiyle ilgili ama bugün oldum 36+3üm. Gayet rahat sorunsuz geçti. Hafif bir darlık hissettik büyük ihtimal sezeryan olacam
kozerr Puffymom ya hayırlısı olsun bende gerçekten çok korkuyorum olmamak için direk sezaryen bile istiyorum
Serap_ahmet Gamzeakd ben de erken sezaryan olacagım diye korkuyordum iyiyken söyledin. sagol teşekkür ederim rahatladım 🤗
Dgunduzalp Bihitta 37+2 olduk çatı muaynesinde çok dar olduğu sezeryan olmam gerektiği söylendi şuanlık beklemedeyiz 😶
Maheste Tugce1910 bize bugün söyledi en son 30 temmuz ama 30 haziran ve 30 temmuz arası her an bekleyebiliriz dedi
Ogretmenanne35 Sehera1 evet Hocam ama çalışamaz raporu almak gerekliymiş. Benim idare hafta sonu geçsin Pazartesi al dedi 5 Temmuz’a yani