Bir_tospik_beklerken Kızlar merhaba. Geceleri ayağımın yanmasından uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu? Ne öneriyorsunuz?
Glbnpk Bir_tospik_beklerken ayaklarımı en esen kısma uzatıyorum. Bazen de kalkıp yıkayıp kurutmadan geri yatıyorum. 😭
meraklianne1 Bir_tospik_beklerken valla canım 38 haftadır yanıyorum ne soğuk fayans ne soğuk duvarlar ne sular fayda ediyo geçmiyo doktor da hormonal doğurunca geçer dedi çare var mı derse maalesef 😩😩 sabah namazına kadar ayaktayım en son namazı kılınca yorgunluktan ağzım açık düşüyorum yoksa uyumanın mümkünü yok
Bir_tospik_beklerken Glbnpk ay normalde yılda bi kaç defa yaşardım ama bu çok fena 1 haftadır bakalım bulduğum yöntemler işe yararsa size söylerim sizde bulsanız bana söyleyin lütfen
Bir_tospik_beklerken Nevriyebak internetten buldum şimdi bakalım kolonya ile masaj yapıp nemlendirici kullandım sanki biraz rahatladım
Bir_tospik_beklerken meraklianne1 ay hiç öyle olmak istemiyorum gerçekten çok kötü ama ben hamilelikten önce de yaşıyordum bu problemi çok nadir şimdi geldi gitmiyor gece uyku basınca başlıyor
meraklianne1 Bir_tospik_beklerken aynen öyle tüm gün gez yat dolan ateş basmaz gece olup yatağa girdin mi karabasan gibi çöker pis illet ya 😁😁
asllakts Bir_tospik_beklerken aynı şeyi bende yaşıyorum yerlere basıyor elimden geldiğince serin yerde uyuyup üstümü örtmüyorum
Yavrularim Bir_tospik_beklerken ay deme canımyaa uykudan kör oluyorum gozlerim kapaniyo ama uyuyamiyirum. Ayaklarim fena ateş gibi yaniyor
Bir_tospik_beklerken Yavrularim ben rahatladım kolonya nemlendiriciyle ilk defa rahat ettim uyudum sizde deneyin bi