NAZ-Naz 77Ozge77 🙈hayırlı olsun benımde 9:30 gibi dedi.. 😇 Bir arkadaşımında aynı gün aynı saat sezaryenı ama o Aktifte yapacak doğumu .. Sizinle de denk geldi 😍Hayırlısıyla kavuşalım miniklere inşallah 🤲❤️
77Ozge77 NAZ-Naz Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🥰 Koridorda yürüyüş yaparken karşılaşırız belki 😅
NAZ-Naz 77Ozge77 Sizin sezaryen öncesi tahlil, nst, anestezi uzmanı ile görüşme kaç saat sürdü sabah 8:30 da başlayacağız ama ne kadar sürüyor merak ettim🙈Anestezi uzmanı nasıl ilgili mi😇
77Ozge77 NAZ-Naz Tahlilleri ben 1 hafta önceden vermiştim sonuçlar elimde olduğundan hemen görüşme yaptım 5 dk o sürdü. Anestezi doktoru ilgiliydi sorular sordu bana belden spinal yapmaya karar verdik. Nst de sıra vardı bekledim biraz yarım saat kadar. Dün çok yoğundu doktorum habire aşağıya iniyordu doğum yaptırmaya. Muayene olmam uzun sürdü. Sonra evrak hazırlandı her yere imza attırdılar ameliyat için.Yine 2 saati buldu hastaneden çıkmam😌
babyme_ay Arkadaşlar ben ilk kez sezeryan olacağım ama genel anestezi mi yarım uyuşturma mı karar veremiyorum. Doktorum genel anestezi yapıyormuş ben acıyla uyanmaktan korkuyorum. Yarım bayma daha rahat olmuyor mu sizce de fikirlerinizi alabilir miyim
77Ozge77 babyme_ay Belden uyuşturulduğunuzda eğer zaten kötü olursanız sakinleştirici yapıyolar. Bende genelden korkuyorum nedense.
NAZ-Naz 77Ozge77 Hım senın kan tahlili önceden olunca tabi daha seri olmuştur, ben sabahtan kan sonuç beklerken nst sonra sonuç çıkınca anestezi uzmanı tabi o aralarda muayene… 🙈Benim baya uzun sürecek sabah başlayan mesai.. 😇
Betuul1 Hilal5455 şuan 38 haftalık hamileyim 39 da alcak suyum yeterli açılma sancı yok bebek biraz daha gelişsin dedi
77Ozge77 NAZ-Naz Bana kan için 2.5 saatte çıkıyor demişlerdi şimdi aklıma geldi 😊 Evin uzak değilse beklemezsin hastanede olmazsa çünkü bayağı uzun bir süre.
NAZ-Naz 77Ozge77 🙈Eyvah neyse artık bu sefer mesaideyiz, ilçeden geliyorum.. Tahmın ettım kan sonucu geç çıkıyor, ben sabah 9:00 öğleden sonra 14:00 15:00 arası ordayız dıye tahmın ettim artık napalım son günler sabredecwpim😇
NAZ-Naz 77Ozge77 Bugün kan testlerimi oldum, perşembe günü en geç sekizde acilden giriş yapın dedi doktor haber vereyim dedim muhtemelen aynı saatler😇 Heyecanlı bekleyiş az kaldı 🙈
77Ozge77 NAZ-Naz Aynı uygulama , aynı şehir , aynı hastane ve aynı gün nasılda denk geldik ☺️ Allah yardımcımız olsun inşallah 🥰