Yarendurmazz Merhabalarr 25+3 olduk bugün özellikle geceleri sırt üstü yattığımda bebeğimin hareketlerini dışardan görebiliyorum artık sizde fark ettiniz mi ilk ne zaman dışardan gördünüz bebişinizin oynadığını 🥳❤️
Aysegul2210 Yarendurmazz ben ilk hareketini ve dışarıdan görerek yaşadım 21 haftalık da şuan 25 haftaligim döndüğünü bile göre bilmiyorum hissediyorum dışarıdan 😊
Elfcm Yarendurmazz yaa ne guzel 17+4 benim ikizler birde siz ilk ne zaman hissetmistiniz benim ilk gebeliğim o kadar merak ediyorum ki nasil bir his 😊
3MelekAnnesi3 Yarendurmazz 28+1 2.gebelik olunca cok erken haftalarda hareketini hissettim 14 16 arası 20 gibi dışardan görüyordum artık 😊suan resmen ayagını diriyo topunu esim dahi hissediyor hatta dalga geciyor sırtıma yaslanda oglum masaj yapsın diyo😂
ozge_sblr Yarendurmazz ben 16 haftalıkken hissetmiştim dışardan hareketlerini de sanırım 22 23 haftadan beri görüyorum. Şuanda 25+1 iz.
Yarendurmazz Elfcm bende ilk 17-18 hafta arası hissetmiştim hareketini ama böyle pıt pıt şeklinde artık şimdi tamamen gezindiğini hissedebiliyorum ve görebiliyorum çok güzel hisler sizinde az kalmış daha net hissedeceksinizdir yakında bebişlerinizi 😇💖
Yarendurmazz 3MelekAnnesi3 hahahahah çook iyi bende hep hareket ettiği an bak bak diye gösteriyorum eşim baktığı an duruyor çok sinir bozucu😂 bende videoya aldım artık bugün tekmelerini hem hatıra kalsın dedim güzel hisler Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻👼🏻
3MelekAnnesi3 Yarendurmazz ayy ilk oglumda bende hep videoya alıyordum suan öyle pek heves yok saglıkla gelsinler inşallah 😊🤲
ozge_sblr Yarendurmazz evet ama benim bebiş doktorun demesine göre biraz önden gidiyor 🤭 bakalım bu ay gittiğimde de aynı şekilde olacak mı ☺️
Yarendurmazz ozge_sblr en son ne zaman gittiniz kontrole acaba kaç gr ve kaç cm di benim 24+3 te 703 gr 29 cm di 😇
ozge_sblr Yarendurmazz geçen ay gitmiştim en son 21+5 ken kilosu 565 gr boyu 25.2 cm ydi. Ama biz ayrıntılı ultrasona girdik geçen ay ve bebek ortalama 23 haftalık görünüyor dedi doktor. Tekrar kontrole cuma gitcez bakalım ondan ne diyecek doktor ☺️
Mollier 19.haftada videoya alabilmiştim göbeğimin inip kalktığını.Hareketleri hissetmeye başladıktan bir hafta sonra🥲
Yarendurmazz Mollier ooo baya erken olmuş sizin de acaba ben mi geç fark ettim elimi koyunca hep hissediyordum ama bakmak sonradan aklıma geldi heralde bir kaç haftadır dalgalanan göbüşümü izliyorum 😂🤩
Mollier Yarendurmazz gün içinde fark etmiyor olabilirsiniz ben iş dönüşü uyuyana kadar göbeğimi izlediğim için erken fark ettim😅