Handan04 bolca dua et öncelikle.hayirli olanı işte allahtan birde şunları dene hem kafan rahat olur ben o ay kendimi saldım dedim sağlığım iyi gerisi allah kerim…
Bal.polen propolis tükettim
1 çeyrek kavanoz bal
2 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı toz tarçın karıştır
Adet bitimine yaki n kullanmaya basla
Yumurtayı kaliteli hale getiriyor.
Esin içind e
1 ceyrek kavonoz bal
Çekilmiş ceviz ici 1 su bardağı karıştır
Sabah akşam.her iki karışım i yutun su ile
.
Ceviz li karışık sperm hareketliliği yapar .bunlar i tek tek bir kâğıda yazmıştım postlara atmaya çalışıyorum fakat çok aktif değilim.ssnin iicn yazmak istedim tekrardan.
Sifa olsun prolaktin benimde yükselmişti çabucak dusurduk ve bunlar i kullandım . Onceki sene gayet hormon degerleri yerindeydi fakat sitres ten kaynakli olmadigini dusunuyorduk ki nitekim oyle oldu. Sitres ten uzak dur.xeytinyagi eksik etme sofrandan salatandan bol yeşillik olsun o şekilde beslen.yagli ağır yiyeceklerden uzak dur ve yürüyüş yapmaya ozen gosterin .
Kullandigim ay hamile kaldim .kvulasyon testi ve erkek icinse supradyn alday ginseng multivitamin al kullansin esin.sen kullanmıyorsan elenatal1 nultivaitmin folik asit mutlaka kullan . 6 ayimin icindeyim. 3 sene once bilmis olsam 3 sene once yapardim bu yazdiklarimi.zamanla öğreniyoruz bilgiyi yasayıp görüp aynı dertten muzdarip sebepsiz yere çocuğu olmayanla karşılaşınca anlıyoruz sorununnaslinda doğal beslenme yineksik tuttugumuzu görüyoruz. Bunlar i dene illaki olucak ben inanıyorum.hic üzülme artık seni iyi anlıyorum.vazgecme fakat bunyazdiklarim i da es gecme gercekren sifali hele ki bal ve bal in herseyo sifa ❤😉