Guneyyli Selam herkese 🙂 Normal doğum istiyorum 28. Haftamdayım. Erken diye doktoruma sormadım açıkçası, tecrübeli hanımefendilerimize sormak istedim. Belirli bir zamanı var mı doğum şeklinin? Ortalama şu haftalarda netleşir diyebilir miyiz? Tşkler🥰
Serha Guneyyli bende normal istiyorum 32. Haftadan beri doğum pozisyonunda bebiş şuan 34 bitmek üzere doktora normal istediğimi söyledim oda zaten bi sorun yok duruşu da uygun sadece 15 gün sonra çatı muayeneni yaparım sorun çıkmazsa normal olur dedi. Yani çatı muayenesinden sonra netleşir bence 🤗
Mavis40 Guneyyli sırf gönderiniz yukarıda kalsın diye yazıyrm hicbır bilgim yok ama bende merk edyem 35. Haftamdym daha doktor oyle bir bilgi vermedi…
Minnakkannesi Guneyyli doktor soruyor 36 gibi genelde canım normal mi sezaryen mi istetiyorsun diye sezeryan dersen genelde catı muayenesi yapmadan 38 civarı doğuma alıyor eğer normal dersen 38 civarı catı muayenesi yapıyor catın uygunsa normal sancını bekliyorsun eğer değişse zorunlu sezaryen için gün belirliyorsunuz o hafta için. Benim doktorum 42 ye kadar kendi sancını beklerim 42 den sonra suni sancınile zorla doğurturum demişti normal istediğim için
Loveme Guneyyli 33.haftadayım doktor 37.haftada çatı muayeneden sonra belli olacağını söylemekle birlikte tüp bebek olduğu için risk almıyorum sezeryan yapıyorum gibide konuştu
Papatyya Serha benm doktorumda 38 de çatı muaynesı yapacgını soyledı ben norml ıstyrsam ona göre çabalamam getrktıgını ve normal olacakmış gıbı ilerlememi soyledı 38 muayneden snra bllı olacak bnm bebegımde doğum pozısyonunda şuan ıns dönmesse gerı
Melakya Serha hiç guven olmuyor son ana kadar ben normal yaptım görümce mede oyle dedıler ama son an sezeryana gırmesı gerektı
Ayskolik Murvetdundar devlette cati muaynesi yapmiyorlar dogum baslayana kadar nts ye giriyorsun sanci yoksa yolluyorlar bi dahaki hafta yine nts sanci cikana kadar nts
Meryem19766 Loveme benim de doktorum aynı şekilde konuşuyor en başından beri tüp bebek riske atmamak lazım şeklinde konuşuyor normal doğum mu riskli yani bende anlayamıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Serha Papatyya ay dönmesin dönmesin normal istiyorsan eğer 😂 çok korkuyorum hareket ettikçe tembihliyorum dönme bak bana sürpriz yapma korkuyorum sezeryandan falan diye 😅 inşallah anasını dinler
Serha Melakya evet acil bir durum olmazsa diye hesap ediyoruz zaten ama inşallah olmaz acil bi durum falan çok kokuyorum çünkü sezeryandan 🥺
Hssssh23 Guneyyli devlet hastanelerinde doğum anına kadar belli olmuyor yani sancın gelince yada sancın gelmezse yani 40 haftaya kadar belli olmuyor ama özellerde 37 de genelde çatı muayenesiyle karar veriliyor
Ayskolik Guneyyli bana 36 haftalikken dogum pozisyonuna gecmis dedi doktorum simdi 38 haftalik ama son ana kadar bilemeyiz simdilik normal görünüyor dedi simdi kizimin keyfini bekliyoruz
Alone Guneyyli doğum şekli tamamen doğum anında belli oluyor 🙈 normal diye gidip sezeryan doğurmuş biriyim ya da sezeryan olmak isterken gidip şartlar gayet uygun olduğu için normal doğuran da oluyor 😂