anneyim_33 syazkaannn01 çatlak olmazmi hiç tuvalet sıkıntısı var bide 😁alıştık kavuşmak için sabırsızlanıyoruz iyice babamizla ama sağlıkla gelsin yavrularımız yeter ki😊 sizde nasıl durumlar
syazkaannn01 anneyim_33 çatlak karnımda yok ama göğsümde oluşacak gibi tuvalet bende de var habire gidiyorum hafiften ağırlaşıyorum bel ağrısı geldi çattı , kavuşmaya günler sayıyoruz 😻 tek derdimiz sağlıklı olsunlar
hiraselesra syazkaannn01 112 de benim guzelim catlagim yokk ama basen baldirimda kirmizi kirmizi var az biseycik yoksa karnimda hicbir sey yok🤗
syazkaannn01 hiraselesra bende sabırsızlıkla 2 li rakamları bekliyorum 🙈 şuan bebeğim hıçkırıyor 😻 karnımda şükür benimde yok aman nazar değmesin ama göğsümde morluklar var çatlak mı bilmiyorum yarın soracağım dr krem yağ felan kullanıyor MSN
Kubrakarahann magnolia_ bu sene ki bebişler çok nazlı çıktı yaa 😂 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah😍
hiraselesra syazkaannn01 yok guzelim hicbir sey kullanmiyorum ustelik 2 bebegim ilkindede olmadi bundada hic olmadi 🤗