Papianneoluyor_1203_ Merhaba, 18+5 haftalık hamileyim. Yarım saattir aralıklarla içimde göz seyirmesi gibi bir hareket var ama yeri hep aynı değişmiyor. Dışardan bakınca da belli olmuyor. Siz de oldu mu nedir bu😱
Bloggeranne_93 Papianneoluyor_1203_ bebişin hareketi canım ☺️ Bende 18. Haftada hıssetmıstım ne oldugunu anlamamıstım ama bundan sonra yavas yavas daha cok belirginleşecek 😻
Papianneoluyor_1203_ Bloggeranne_93 Gerçekten miiiii🥳 Ama yarım saattir beş saniye durup devam ediyor ne yapıyor ki acaba 😅
Bloggeranne_93 Papianneoluyor_1203_ ah ah neler yapmıyorlar 😅 bız suan 30. Haftadayız kasıklarıma tekme yıyorum bu saatte 🤭😁😁
rojda2121 bende 18+2 deyim bazen hissediyo gibi oluyorum bazende sanki hic hamile degilmişim gibi enteresan bi döngü sanki sürekli hareket etse icim rahat olacakmıs gibi 🥺
Papianneoluyor_1203_ rojda2121 Benim içimde yılan varmış gibi oluyordu 16. Haftadan bu yana ama çok az üç beş günde bir olurdu. Fakat bugün yani 40 dakika önce fena titriyor. Sanırım tüm hakkını şimdi kullanacak daha da hareket etmeyecek 😅
minikoglumm Papianneoluyor_1203_ yok güzel oluyor hatta dünyadaki en mükemmel şey ama güçlü oluyor sıpa bazen sizi uykudan bile uyandırıyor 😁🥰
Mommy16 Papianneoluyor_1203_ bebek hareketidir ben de ilk 18 de hissettim emin olamadım 20 de netleşti kesin dedim 😂 şimdi 22 oldu maşallah kıpır kıpır