huma2018 [silindi] rabim gönlündekini nasip etsin inşallah alahim hayırlısıysa olumlu sonuçlar alamani nasip etsin cnm benim 🤲🏻🤲🏻😊 öyle içimden gelerek dua ediyorum ki kardeşim gibi rabim kimsenin kuracağını boş birksmasin dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🏻
Elbet-birgun-kavusacagiz [silindi] insallah sıkıca tutunur minigin canm 🥰 nerde yaptiriyisun cift embriyomu konucak
Gul2808 [silindi] allahım kalbindekini nasip etsin emeklerinizi boşa çıkarmasın evladın sımsıkı tutun sana inşallah hayırlı haberlerle dön insallah 🙏❤️
[silindi] huma2018 çok çok çook tesekkür ederim ❤️❤️❤️ Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 isteyen hepimizin kucagını bos bırakmasın 🌸
[silindi] Elbet-birgun-kavusacagiz inşallaahh 🙏🏻 Acıbademde yaptırıyorım dondurulmus embriyo 1 ay rahim dinlendi. Doktor cift embriyo koyabilirim dedi ama korkuyorum ya ikiz yada ücüz olursa bakamazsam yetersiz kalırsam die. Biyandan da diyorum cift koysun belki biri tutmazsa daha garanti olur sonra diyorum ya ikiz olursa 🤷🏼♀️
[silindi] [silindi] çok çok çok teşekkür ederim. 🙏🏻 Herkesin hepinizin kalbinizde dilinizde aklınızda ne dileginiz duanız varsa hayırlısıyla kabul olsun 🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️
Deletedmom72727 [silindi] Rabbim sağlıkla sıhhatle tutunmasını nasip etsin İnşaAllah güzel haberlerini alırsın sonrada sağlıkşa sıhhatle kucağına alırsın
Zehradeniz34 [silindi] Ya canım benim raabim gönlüne göre versin olumlu düşün zor bir süreç gerçekten sonu güzel olması dileğiyle ❤️❤️❤️❤️ dualarım seninle
[silindi] Zehradeniz34 hemde ne zor Allah emeklerimizi karsılıksız bırakmasın bu yolda olan isteyen herkese nasip etsin insallaah 🙏🏻🌸
3uncuyeAnneOluyorum [silindi] Rabbim gönlünüze göre versin, inşallah sımsıkı tutunur size yavrunuz 🤲🤲
Aycicegim [silindi] hayırlısı ile bebeğin sana sımsıkı tutunur canım bende tüp bebekle hamileyim içini ferah tut herşeyin güzel olacağına inan 🕊️💕
[silindi] Aycicegim amiin inşallah 🥰 Allah sizede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallaahh 🙏🏻❤️