Gulsah1616 Merhabalar kızlar, ağustosun ikinci haftasında 6 aylık oluyoruz ve o tarihte tatil planımız var. 6 aylıkken çok ağırlaşır mıyım ? Çok gezersem yorulur muyum ? Tecrübeli annelerden fikir almak isterim 🤗
Beyziikoo Gulsah1616 Belki biraz daha fazla yorulabilirsiniz ama küçük molalarla uzanmalarla hemen geçer inşallah keyfini çıkarın tatilinizin 😍
LivaveLeyla Gulsah1616 önümüzde ki hafta 6.ayıma giriyorum şuan çok ağırlaşmadım bence çok ağırlaşmazsın ben ilk hamileliğimde 8aylık hamileyken ayvalıkta tatilde tekne turuna gitmiştim sabahtan akşama kadar o sıcağın altında ağustostu gittiğimizde yerde oturmuştum gebermiştim tabi gideceksen çok fazla hantallaşmadan gitmeni öneririm tek zorlayacak sıcak olur seni ödem vs
Glcn22 Gulsah1616 Gulsah1616 1 hafta önce marmaristen başlayıp antalyaya kadar uzanan bı tatıl yaptık eşimle 7. Ayıma gırdım daha yenı. doktorum gidebileceğimi ama sureklı arabadan ınıp yurumem gerektıgını söyledı denıze gırmedım kendımı cok yormadan harika bı tatıl yaptım 🤰🏻🤷🏻♀️
Gulsah1616 Beyziikoo evet dediğiniz gibi yaparım artık. Yoksa yorgunluk insanı mahvediyor. Teşekkür ederim 🙏☺️
Gulsah1616 LivaveLeyla ben de Akdeniz ve Ege turu yapmayı düşünüyorum. Hergün bir yerde olacağız umarım sıcak çarpmaz bu şekil
Melek141120 Benim kardeşim 6 aylıkken geçen sene tatile gitmiştik çok iyiydi umarım sizde öyle olursunuz 🙏🏻
mummy_mom Ben de 8 aylikken gitmeyi dusunuyodum ama doktorum o aylarda pek zevk alamazsin tatilden dedi.ne dusunuyosunuz acaba ?
Gulsah1616 Glcn22 tam da böyle bir tatil yapacağız. Önce İzmir’e ordan Milas’a ordan Marmaris’e…. yani kısa süreli yolculuklar hafif yürüyüşler. Ben de denize girmeyi düşünmüyorum. O zaman sorun yokmuş teşekküre ederim ☺️🙏
Glcn22 Gulsah1616 bnm için yoktu zaten tuvalet molaları fazla oluyo ister istemez 😂 denıze gırme kesınlıkle suan covid, deniz salyası zaten tüm kanallarımız açık 😿 iyi tatiller 🙏🏻
Taze_gebe Gulsah1616 arkadaşıım 5 aylık hamileyken tatil yapmıştık çok rahattı ztn yüzmek öneriliyor riskiniz yoksa dinlene dinlene güzel geçer🌸
Minnakkannesi Gulsah1616 benim düşük tehlikem olmustu tatile gittiğimizde gözünüzü korkutmak istemem ama çok gezip yorulmuştuk sıcakta bir yandan kanamam olmustu
Gulsah1616 Glcn22 evet katılıyorum. Tekne turları yaparım ama tekne turu mide bulantısı yapar mı deniz tutar mı yani ?
Durunbigeldim Gulsah1616 yok canım pek değil ben yeni geldim tatilden 6 aylığım dinlene dinlene gezdim sıcak biraz zorladı tabi