Nur_07 Hamilelikte madeleb krem kullanan var mı acabaa bi zararı var mıdır ? Yüzüm cok kötü sivilcelendi , ya da uyguladıgınız memnun kaldığınız bi yöntem var mı ?
Sencemeny Nur_07 çok ovuyorlar o kremi ama bildiğim kadarıyla ovuldugu kadar bir krem değil ayrıca çoğu kişide kızarıklık falan yapıyormuş pek faydası yok hamileliktede asla kullanmayın derim
Mom0871 Nur_07 hamilelikte hormon dengesi bozulduğu için leke sivilce olması çok normal yediklerinize dikkat edin doğal sabunlar kullanın kimyasallardan kaçının 😇
Yildizanne Nur_07 kullandım hamileliğimin ilknaylari açıkçası ovuldugu kadar değil herkesete farklı etkisi var cidden deneyin isterseniz cilt tipine göre degisebilirrrr
Nur_07 Sencemeny ben kullanıyodum hamile kalmadan önce çook çook iyi gelmişti sivilcelerim bitmişti siyah noktalarım yok denecek kadar azaldı , hamile kaldım kullansam mı kullanmasam mı bilemedim :( yüzümde acayip kötü oldu sivilcelendi kötü hissediyorum kendimi :(
Sencemeny Nur_07 kecisutu sabunu kullanın sonra nemlendirici ben çok faydasını gördüm sende bı dene canım hem hamilelikte zararı olmaz :)
Nur_07 Yildizanne ben hamilelikten önce kullandım bana cok iyi gelmişti baya baya silmişti yüzümdeki siyah noktaları bile hamile kalınca ara versim şu an çom kötü acıyoda kullansam sıkıntı olur mu acaba 🌸
Suleasyaa Kullanılıp kullanılmadığı konusunda bir bilgim yok ama ben kullanıyorum sivilcem falan olduğu için değil nemlendirixi etkisi çok yüksek olduğu için. Cildim inanilma kuru onu sürüp yatınca sabah yüzüm bembeyaz uyanıyorum o his hoşuma gidiyor
Nur_07 Gul-42 valla benimde çok acıyo askında birazda ondan istiyorum cildiyeye gisiyorum verdikleri kremler bir dünya para ama işede yaramıyo :()
Gul-42 Nur_07 bnd cok gıttım cok parada gıttı ınan hıc gecmedı 😔yıne cıkıyor kndımı bıldım bıleli var yastıga yatamıyorum suan bıde ınsanlar sureklı sorup ıyıce rahatsız edıyorlar
Nur_07 Gul-42 çok gereksiz para ya çenem çok kötü acıyo , bende kendimi bildim bileli hep aivilcem var özellikle adet döneminde cok cıkardı , smdi adette olmuyorum adet olma zamanım yaklaştıkça dahada coğalıyo :(
Gul-42 Nur_07 aynen para dökmek o kadar sacmaymışki asırı pişmanım valla hep boşa gıttı bnmde öyle hep vardı hala var eskıden çene ve alnımda cıkardı sımdı yanaklarımda cıkıyor