Anne3 Glbnpk nereden aldınız acaba hepsi buradada 1500 olmuş 1000 di şok geçirdim çiçek sepetindede 1200 nereden alacağımı şaşırdım
Seydacann Glbnpk merhaba, Google yazınca gri renk tek bir model cıkıyor. Sizinki hangi renk acaba başka renkleri var mı? Bide yoyko tek modeli mi var?
Meltem_goksenin psychologist ben de ilk bu markaya baktım bugün tekrar inceleyeceğim teşekkür ederim 😍🌸
_gmzee Meltem_goksenin bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama, biz huggy swing me aldık ve çok beğeniyorum. Eşimin kardeşigil de aynısını almıştı ve onlar da memnunlar. Aynı markanın bir de with me modeli var şuan stokta var mı bilmiyorum ama bi bakın derim 😊
Meltem_goksenin _gmzee bu markayı şahsen ilk defa duyuyorum ama diğer markalardan fark olarak hoşuma giden otomatik sallanması ..kararsız kaldım iki marka arasında
Kuben Anne3 ben de o şoku geçirdim daha yeni. O kadar hızlı zam gelmiş ki daha yakın zamanda 1000 TL idi
Glbnpk Anne3 Ay 400 tl zam gelmiş gerçekten ya. Ben hepsi buradadan 1100 e almıştım. Eğer güvenilirse çiçek sepetinden alın uygunmuş.
Mmeelliikkee Anne3 bende bakıyorum da şimdi trendyolda 1242 ye gördüm. Daha uygun sonra denk gelir mi bilemedim ama çok zamlanmış gerçekten
ElmaliSeker Anne3 Ben prego kullanıyorum canım ama pregodan önce yoykoyu görseydim mutlaka onu alırdım. Hepsi buradadan aldım ben🤗
Oznurunkoftesi Meltem_goksenin Chicco Next 2 me ve Next 2 me magic. İkisi de harika. Hem hafif, hem reflü yatağı şekline alınabiliyor, hem az yer tutuyor, hem de yatağınızla tamamen birleşiyor
canserko Kuben inanmıyorum siz diyimce baktım nasıl bu kadar yükselebilir, yaklaşık 2 ay önce aldım halbuki