Kaderraras 27+2 haftalik hamileyi ilk gebeligim birde sıcaklar beni bitiriyor zor dayaniyorum benn napicam banaa bir akıl verin duş , dondurma soguk su ise yaramiyor 🤔🤔
Senasehr Kaderraras aynen kızlar burnumdan geliyor evde kalamıyorum bir yere gidemiyorum günde iki defa duş alıyorum çamaşır üst baş değiştirmekten bir hal oluyorum sular bana yetmiyor 😪 gece yatamıyorum
smyyeabic Kaderraras Allah yardımcımız olsun canım ya Bende 34 haftalık oldum çok sıcak havalar sağ salim son aylar geceydi😊😊
SecilNarin Kaderraras gerçekten cok zor bende 33 haftalığım sütyen takmıyorum göğüslerimin altı hep isilik oldu acıyor cok sıcak uyuyamıyorum :(
Btlblbl Ben de 26+5 cokk sicak hic bisey ise yaramiyor oyle yaniyom ki ikinci hamileligim ikiside yaza geldi buyuk oglum beni cok yoruyor disari cikaramiyom evde durmuyor 😒tam bi isgence cekiom
Kaderraras Senasehr yerimden bile kalkmak istemiyorum sirf daha sicak olmasin diye su son zamanlarim bir an once gecsin diye dua ediyorum
Dduru Cok zor sicaklarda bende 21 haftaligm suanlik hep skntim yok ama pisik oldugumu hissedersem pudra kullanicam belki biraz rahatlatr
Cansuu33 Rabbim tez zamanda bebislerinize kavuştursun kızlar. Ben daha 7 haftalık gebeyim bir de ilk mide bilantisindan öleceğim sanıyorum sıcaklarda üstüne eklenince tam oldu. ((
Miray2018 kızlar son 18 günüm kalktığım koltuk bile ıslanıyor nerdeyse bide nasıl emzircem diye düşünüyorum mafoldum yani cidden nefes almak zaten zor Allah hepimizin yardımcısı olsun ☺️
Didemalkanendik 32 haftadayım 3 yasında oğlum var evde durmak istemiyor yerinde durmuyor ve benm sıcaklardan ayağa kalkacak halim yok geve uykusu yok gündüz dinlenemiyorum sağolsun eşim yarfım ediyor da biraz rahatlıyorum
Naciyee Bütün gün klima karşısında yatıyorum bende başka türlü gün geçmek bilmiyor 25+3 haftalığım bende bir yere gidemiyorum edemiyorum kendimi depresyonda gibi hissediyorum moralim çok bozuluyor ama yapacak birşey yok 😞
silla Kızlar 36+6 hamileyim sıcaklar bi yandan ve şık idrara çıkma bi yandan geceleri benim için eziyet oluyor gece hiç olmasın istiyorum zombi gibi oldum resmen ..