Merhabalar 😊
5 buçuk senelik evliyim 😊 5 senedir sizinle ayni sebeplerden kaynaklı çocuk sahibi olamadım hem de hic , en sonunda ümidimi kestim bir sabah doktor randevum vardi . gittim testlerimi yine gosterdim tekrardan aşılama yapılsa bile tutmayacağını soyledi yani sabahin köründe moralim yine alt ust oldu bide bunu ese soyleme kısmı vardi . en zoru da oydu neyse ben eve 1 saatlik arabayla gidilen evime aglaya aglaya yürüyerek gittim . eve geldim aksam eşime soyledim aglastik esim dedi sknti yapma rabbimden gelmiyorsa vardır bi bildigi 😊 gece yataga yattik ama ben hala agliyorum , birden kasiklarima şiddetli bir agri girdi ne oldugunu anlayamadım iyice agirlastim yürüyecek gibi de degildim esim beni kucakladı acile goturdu bi yandan da diyorki bak hep kendini uzdugunden oluyor bu , doktor karnıma bakti hamilelik var mi dedi bende yok dedim esim olabilir yani dedi eşime cok sert baktim cok kizdim , ozaman sizi bekletelim bi kan alalim dedi bende ne gerek var diyorum 2 saat karnim agriyacak falan söyleniyorum. Neyse sonuçlar cikti doktorun yanina gittik okula guzel su iciyorsun dedi devam et boyle bebeğe faydalı olucak dedi 😊 ve biz o anda ne olduğunu sasirdik betam 24 cikti ve esim pandemi zamaninda gitti doktoru kucagina alip hastanede gezdirdi 😁 ve inanın dunyalar benim oldu . hic beklemiyorduk zor bir süreç geçti ben bunlari size niye anlattim cunku sizinde öyle olcak inanıyorum 😊sizde elbet bebek sahibi olacaksınız sadece birakin akisina birakin herşey olacagina variyormus 5 sene icin de her ay hamilelik testi yaptim ve bir koli hamilelik testim birikti 😊 pes ettigim de ise oldu sizin de olacak 😍kendinize cici bakin