Medha minikprensimmm123 ben 23+6 yım şuan maalesef erken doğum riskim var iğne ve ilaç kullanıyorum yatıyorum. Şimdilik sıkıntılı bir süreç geçiyorum. İnşallah risk en kısa zamanda biter🙏
Meless minikprensimmm123 çatı kemiğimin ağrısından topallıyorum mahvoldum. Magnezyum takviyesi işe yaramıyor maalesef
Vera18 minikprensimmm123 ben 22 haftalığım çok şükür bir ağrım sızım yok. Ama malesef gebeliğin başından beri enfeksiyonum vardı yeni geçti şimdide idrarda kan çıktı fitil krem vs kullanıyorum o kadar yogun akıntı var ki çamaşır değiştirmekten bıktım diyebilirim. Bir de henüz cinsiyetimizi öğrenemedik 😅
Hafsa533- minikprensimmm123 Bizde 23 haftamızdayız benim bebeğimde çook aşağıda olduğu için iş yapamıyorum hemen ağrılarım oluyor çok çabuk yoruluyorum plasenta previa vardı azda olsa plasenta yukarı çıkmış ama hala sıkıntılı bir süreçteyiz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle kazasız belasız acısız kedersiz hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Medha Meless ben ishaldim ve aşırı akıntım vardı bazen sancım oluyordu bebek tek bir yerde toplanıp kasılıyordu ama ben ilk gebeliğim olduğu için hiç anlamamıştım rutin kontrolde doktor rahminde yumuşama var erken doğum veya düşük riskin var dedi şuan düşük iğnesi ve fitil kullanıyorum.
minikprensimmm123 Meless Ayy canım benimde çok ağrıyor ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ böyle arada zonklama gibi geliyor çok kötü bir ağrı
Meless Medha allahım hakkınızda ne hayırlıysa onu versin inşallah rabbim tam vaktinde doğumlar nasip eder hepimize🙏
Meless minikprensimmm123 hem de nasıl 2 haftadır mahvetti beni. Yerleri elimle sildim ondan sonra oldu. Ama alakası yokmuş sakatlandım sanmıştım meğerse çatı kemiği ağrısıymış…
Meless minikprensimmm123 bel ağrım çok nadir oluyor canım çok uzun süre ayakta kalırsam oluyor. Kasık ağrım yok ama olursada normal demişti doktorum rahim büyüdüğü için
minikprensimmm123 Hafsa533- Aminn canım inşallah bende de baştan beri dir bel ağrısı var şimdi bir de kasık ağrıları oluyor hafif hafif
Hmyra_01 Bende 24 hafta 3 günüm kalça kemiklerim çok ağrıyor sanki çok yorucu iş yaparsın tutulur yaa öyle bi ağrı var kalçamda, bebişte sürekli hareketli yer değiştirip duruyor 😑 ama çok şükür hareket etmesi de iyi.bisey 😊😊
minikprensimmm123 Meless Evet canım burda görüyorum bende bu haftalarda böyle kasık ağrısı yaşayan kişileri hep normal miş diyorlar
Hmyra_01 Meless bebişler aşağı baskı yaptıkça ağrı normal oluyor hele ki bu haftalarda sonra bebişler daha çok büyüyecek 😊