[silindi] 2.cime hamileyim bende karnim cok sertlesiyor 2 haftadir bol bol yuruyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama nafile yatmak istiyorum hep 🤣
Hafizeplt [silindi] 27+4 benimde sadece sabah yorgun kalkıyorum bi de şu mide ekşimesi😅 onun dışında iyiyim egzersiz yapmaya başladım bir haftadır yapıyorum ondan beri daha iyiyim enerjim yükseldi 😅
3461irem [silindi] 27 haftalık hamileyim bacak ağrım var ödemim var topallayarak gidiyorum bacak ağrım dışında problemim yok😒
Sedaabdullah [silindi] bende 27+6 yız oğluşum nerdeyse kafasını çıkarcak tam göbek deliğimin orda bazen öyle çıkarıyorki karnım yamuluyor ovalayıncada geçiyor erken dogum yapmakdan korkuyorum bende inşalllah hepimiz zamanında doğum yaparız öyle bi sıkıntımız yok çok şükür bi şekerimiz çıktı onuda hallettik takip ve diyetle
Hamileadayibiranne Mide yanması kaburga kasık ayak ve bel ağrıları 🤦🏼♀️ 3. Trimester girişim bomba gibi oldu resmen 🤣🤣 öyle doluyummmm kiii zehirrrr gibiyiiiimmm🤣
[silindi] Hamileadayibiranne ilk kizimda 9 ay midem yandi mucize gibi 2 haftadir mide yanmam kesildi ilk burda soyluyorum gozum degerde tekrar yanar diye cok kotu bisey seni cok iyi anliyorum 😪
Deletedmom23234 Hamileadayibiranne Aynıyız 🤢 çatı ağrısı, mide yanması, kaburga ağrısı, bacak krampı ve daha sayamadığım bir sürü şikayet ☹️
07vefa42 [silindi] evett yatarken otururken kitleniyor sanki. Cok kötü bir agri sadece dinlenince geçiyor 🤦🏼♀️
Hamileadayibiranne [silindi] valla derlerdi ben inanamazdım meğer ne kadar zormuş 😔 Allah yaşatmasın mide yanmasını kimseye
Hafizeplt [silindi] yatmaya alışınca insan kalkamıyo ya cidden ama ben tartıda bi anda çok hızlı kilo attığını görünce başladım😂😂
[silindi] 3461irem ya bendede 2 haftadir asiri odem basladi parmaklarim yuzum ayaklarim muthis sisiyor bazen inan korkmaya basliyorum
UralAybars0921 Sedaabdullah günde kaç kez toplanıyor? Benim de toplanıyordu, bu arada 26. Haftaya girdim. Toparlanması bazen ağrılı bazen ağrısız. Doktor ilaç başlattı. Bir de her öyle toparlanma olduğunda beni çağırıyor, rahim ağzı uzunluğuna bakıyor.
Esraali [silindi] 27+2 yiz gece yatamamaya basladım bugunde hafif bel agrım var suyum fazla karnım biraz büyük ve cok rahatsız ediyor artık daha 90 günümüz var napıcam bilemiyorum
[silindi] 07vefa42 ayni durumdayiz valla bu durumdan biraz korkuyorum nedenler aklimi yiyor 2 hafta var muaneye bakalim doktorumuz ne dicek
07vefa42 [silindi] ben doktora söyledim dolgit krem verdi bide parol ama faydasini goremedim ay kestanesi jeli cok iyi geliyor bide yatmak fazla ayakta kalmamak