Serraa123 Kubralii Bende aynı problemi yaşıyorum endokrin bölümüne gittim doktor gebelik hormonlarından dolayı düştüğünü söyledi ilaca gerek yok 3. Aydan sonra düzene girer dedi. düşüklüğü yüksekliğinden daha iyiymiş bebeğin zekasını falan etkilemiyormuş
Sermec27 Kubralii benim de 34 de tsh 0.5 cıkmıştı endokrine gittim boğazlarıma falan baktı t3 t4 değerlerine baktı onlar iyiydi önceden de troid problemi olmadıgı için bana ilaçlık bir durum yok dedi doktorum
YEK20 Kubralii benim 0.001 di ilaç kullandım bie süre. Hamileliğimin başında değerlerim düzelince ilacı bıraktım ama 3 4 haftada bir kan vermeye gidiyorum sıkıntı olmasın diye.
Kubralii Serraa123 bende ilaç kullanıyordum bir daha kontrole gittim ama yine düşük çıkmış bakalım ne olacak morelm bozuluyor
Kubralii Sermec27 zaten ilaç berbat birşey ya insanın bogazını yakıyor Allah Baska sıkıntı vermesin diyelim
Kubralii Serraa123 büyük ihtimalle gebelikle alakalı bir durum inişli çıkışlı doktor bna öyle söyledi düşebilirmiş
Serraa123 Kubralii Evet canım tamamen gebelikle alakalı dedi üç aydan sonra füzene girer dedi bakalım☺️