GizemKaplan Merhaba güzel anneler bebisimi uyuttum hazır fırsatım varken uygulamaya gireyim dedim ne zamandır bakamiyorum, hem de sorusu olan varsa severek yanitlamaya geldim biraz da laflariz hepinizi çok özledim 🥰
Mom5444 GizemKaplan merhaba ☀️ bende 5 günlük taze ve acemi bi anneyim ve bugün biraz zor geçti gaz problemi 🥺 siz nasılsınız lohusalık ne durumda kendimi çok çaresiz hissettim bugün 😕 bir düzen oturtabildiniz mi acaba artık 🌸☺️Allah uzun ömürler versin bebişinize 🤩
Yaprakdokumusever GizemKaplan Doğumdan önce her an burdaydım ah zaman 🥲 2 haftalık anneyim çok zormuş 🥺 bazen her şeyi yaptığım halde ağlıyor bu çocuk daha minicik uyuması gerekmez mi bizimle oturmaya bayılıyor 😅
GizemKaplan Mom5444 merhaba öncelikle çok teşekkür ederim 🥰 sizin de hayirli ugurlu olsun bahtı kaderi hep güzel olsun inşallah😍 ilk haftalar çok zorlayıcı olabiliyor özellikle hem lousalik psikolojisi hemde yeni bir oluşuma aniden alışma cabasi üstüne üstün düzgün bakabilecek miyim korkusu vs de eklenince gerçekten anne açısından içinden çıkılmazmjs gibi geliyor bana da dediler bu zamanları gecicek diye hakikatten 1 aylık olduk yavaş yavaş rayına oturtmaya başladık bı çok şeyi bizde gaz problemi olmadı ama doğduğundan beri hep reflü yatağında yatıyor etkisi var mıdır bilmiyorum bizde uyku problemi vardı kendi beşiğini reddetti sürekli uyandı bizde aksamalari yattigimiz yatağa ortaya aldık baya tedirgin yatıyoruz dikkatli şekilde ama en azından artık uykumuzu alabiliyoruz 😂
GizemKaplan Melike-Alya normal doğum istedim zorunlu sezaryan olmak zorunda kaldım iyi ki de öyle olmuşum 🥰
GizemKaplan Yaprakdokumusever hayırlı uğurlu olsun güzel mutlu sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻😍 annelerinin kucaklarında güvende hissediyorlarmis tamda bununla alakalı bir karikatüre denk geldim hemen sizinle paylaşayım😂
GizemKaplan Naciyeylmz çoğunlukla üni baby yeni doğan paketini kullanıyorum fakat bazen temizleme pamuğunu islatip sildigimde oluyor🌼 bez olarakta sleepy naturel kullaniyoruz çok memnunuz 💕💕
GizemKaplan Melike-Alya ayyy sizin de çok yaklaşmış hayırlı kolay dogumlariniz olsun inşallah 🙏🏻🥰 37+4 de doğum yaptım
Melike-Alya GizemKaplan Amin canım inşallah 🙏 İlk başta sütün hemen geldi mi ameliyattan sonra hemen kalkıp yürüyebildin mi 🌸 çok soru sordum ama kusuruma bakma ilk olunca insan hem meraklı hemde tecrübesiz oluyor🙈
GizemKaplan Melike-Alya hayır hayır zaten soru sorun diye açtım postu aşkolsun lütfen aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz 🥰 hemen sütüm geldi çok şükür zaten doğumdan önce de bazen kontrol ediyodum beyaz beyaz gelicek gibiydi dikişler ilk günü zorluyor malesef ama ne kadar çok yürümeye gayret ederseniz o kadar çabuk iyilesiyorsunuz gerçekten ben 2. Günü normal oturmaya basladim1 haftada komple toparlanmistim hiç öyle yatak döşek yatmadım açıkçası ilk gün harici 💕