Aiteh Kizlar infeksiyon bi hastaliga yakalandim antibiyotikle iylesmek mumkun sutum kesilirmi yaa ? 😒😔😔
zehranurr Aiteh canım burada çoğumuz hamileyiz, henüz tecrübe edinemedik. 2. Gebeliği olan ya da doğurmuş olanlarda var ama belki tecrübe edinmemişlerdir bununla alakalı. İstersen doktorunla görüş, ya da eczacıyada sorabilirsin
Gull_94 Aiteh dıs ıcın kullandım gecen sene emzırırken sadece antıbıyotık sut ıcın bı etkısı olmadı bende kesılmedı ama doktora bı sorun yınede oyle bı yan etkısı olacagını sanmıyorum ama
EmirAta Aiteh sorun olmuyo cnm bnde antibiyotik kullsniyorum emzire bilirsin drdi doktor zaten enfeksiyon benim kide
MelekBas Sutunu kesmez bildigim kadariyla ama bebegini emzirmen yasak diye biliyorum bebege geciyor cunku
Aiteh MelekBas tesekkur ederim suan zaten mama veriyorum mecburen. Antibiyotik bitsin tekrar emzirmeye basliycan
MelekBas Aiteh antibiyotik bitene kadar sagma cihazin varsa sutunuzu sagip atin doktor kardesime oyle soylemisti belki ictiginiz ilaca gore degisir ama
Aiteh Gull_94 evet canim Yarin gidicem doktora sorucam zaten Ama simdi kendim bilgi almak adina bi sorayim kullananlardan dedim. Henuz zaten ilac yazmadi yanina gidince yazicak antibiyotik bende bi sizlere sorayim dedim
Gull_94 Aiteh gecmıs olsun sımdıden sızede😇🙏🏻Ben dişcıye emzırdıgımı soylemıstım ona gore verıyorm ılacı demıstı sızde soykersenız xaten sıze uygun bı ılac verır zaten 😇🌸