Mlk12 iki_can bende 32+1im canım. Gece gündüz mide yanmasıyla mahvoluyorum. İlk hamileliğimde iyi kilo almıstım ama bu sefer alamadım öyle kilo. 42 ile hamile kaldım suan 52 kiloyum görenler senin neren hamile diyor. Evde oturdukca hareketlerımde kısıtlılık oluyor bol bol yürüyüş yapmaya calısıyorum. Birde kramplar basladı gecelerı agrı ve inlemelerde kalkıyorum.
zcelik iki_can 33+5 olduk öyle mide yanması bulantı tarzı bişeyim yok ama bacak arası agrim inanılmaz oturup kalkarken, yatakda dönerken bacaklarımı ortadan ikiye ayırıyolar gibi bi agri var sabredelim bakalım kucağımıza bi alalım da sağlıcakla
Elif-Handan01 @iki_can bende 31+5 im yürürken hareketliylen iyiym fakat uzandıktan sonra kalkması zulüm onun haricinde midem aşırı yanıyor 10 kilo aldım bende
prensesannesi1712 Elif-Handan01 aynıyız bende 31+5 haftalık sanki günler artık geçmiyor gibi bende 9 kilo aldım
MinikGrilBaby iki_can brn hamileliğimde kilo almak yerine verdim. Ama nefes alma sorunu, yorulma, mide yanması falan derken ciddi anlamda zorlanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Suleasyaa 32 haftaligiz. Bebeğim doğum pozisyonu aldığı için nefes darlığı falan geçti hamile değilmişim gibi rahatım çok şükür. Sadece bebek artık aşağıya daha çok baskı yaptığı için bazen idarrimi tutamıyorum 😂😂
buiyimi iki_can 32+3 ’üm 8 kilo almışım patlayacak gibi oluyorum bazen. Mide bulantıları oluyor malesef. Kilodan dolayı zorlandığımı düşünüyorum kilolu hamile kaldım birde 🤦🏼♀️
Elisammmbade Emn_dgn ya neden öyle düşünüyorsunuz ki bu günlerinizi bile ozleyeceksiniz belkide tadını çıkarın bence hamileliğin nede olsa anne olmak kolay değil 🥰
Ysmn029 Kızlar bende 32 haftalığım ama ara ara afedersiniz vajinada ağrı oluyor sizlerde de oluyor mu endişelenmeli miyim bilmiyorum